mucizem721 Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı kararsız kaldım çünkü Kanz xgo bebek arabası ve Elele alroad 2 arasında 🙄
jldpmk34 mucizem721 bugün kanz x go plus aldım yeni modeliymis kraftlarla karşılaştırdim kanz daha kaliteli geldiği için onu aldım, zaten bayağı arastirmistim
lMinel mucizem721 benim gözlemim kanz’ın daha kaliteli ve sağlam olduğu yönünde. O yüzden biz de x go yu tercih ettik. İki yönlüde kapanabiliyor. Kapanınca diğer arabalara göre daha az yer kaplıyor ama çok büyük bir fark da beklemeyin. Ağırlığı 10 kilo kadar. biz puseti ile beraber 2800 e aldık. Puseti için de Türkiye’deki en geniş puset olduğu söylendi.
kcnr bellass x go nasıl x go plus tan farkı varmı acaba ya ikisi arasnda fiyat farkı varda satıcı hiç fark yok diyor ayak örtüsü dışında
bellass mucizem721 Babymall’dan aldık.Sanırım 3 bin civarıydı,pusetini de ayrıca aldık Mia olanı.3500 gibi rakama denk gelmişti.4 yaşa kadar kullanabilirsiniz denildi.Puset de 18 ay.
mucizem721 bellass baston araba görevini görmesi ve katlaninca az yer kaplaması benim için avantaj 🙈 bende çok sevdim bütçemizi aşıyor ama eşimi ikna etmeye çalışacağım . İyi günlerde kullanın inşallah 🥰
Redpepper Merhaba ben de bu modele bakıyorum ama kararsız kaldım küçük arabaya sığarmı acaba bir de memnunmusunuz kullananlar, elele road ile ikisi arasındayım ben de konu sahibi gibi 🙈
mucizem721 lMinel ben araştırdım kötü bı yorumla karşılaşmadım . Çevre mağazalarda canlı gormesemde ürünün görseli kalitesini anlatıyor
lMinel icedearth Ben adana’da çocukistan’dan aldım ama anladığım kadarıyla internetten de satışları var çünkü bir çok yere gönderdiklerini söyledi satıcı. Bir hafta oldu alalı.
icedearth lMinel ana kucaklı olanlar 3,5 gibi satılıyor da internette o yüzden sordum çocukiatan aratıp bakayım bi sağolun
kcnr zeytindali bende bu rengi çok beğendim araba özellikleri ve duruşuda güzel görünüyor gidip görmedim ama 3500 den aşağı bulamycam heralde internettede o fiyata acaba süper cuma indirimlerinde düşermi ki fiyat diye ümit ediyorum😂