Enise-25 Internet veya ınstegramdan aldığınız bebek arabalarından memnun musunuz hangi model aldınız acaba
mlkkk Enise-25 instagram mamma Türkiye’den jaguar modelini aldık henüz kullanmadık ama kumaşı aksamını filan çok beğendik
umyahsen Enise-25 canım bn arkadaşımın tavsiyesiyle 4 baby cool cold aldım daha kullanmadım doğuma 20gün var normal şartlarda. Trendyoldan almıştım arkadaşım ve ablası da aynı markayı aldı. Hem uygundu bide ondan dolayı aldık. Hem tavsiye hem uygun
Mucize_anne32 Burcuckmk magazinda varmi hafif bir seye benziyor nette tek kodlu olarak trendyolda çıkıyorda canım
Mom789 Bende junama alacaktım zamandır resmen ayni tip daha uygun huggy egg de buldum onu aldım güzel sağlam at gibi ürün 😂
Betulztrk Kızlar ya yoyko spin 360 olsn modelı begendım bende ama görme durumu yokmus🙄 bu marka kullanan tanıdıgınız varmı acabaa
Burcuckmk Enise-25 ben cok içime sinerek aldim iç minderi felan gayet rahat duruyordu bide cok hafif katlamasi kolay ve yer kaplamıyor
Mom789 Enise-25 junamanin 11.000 olmuş benim aldığım 3.600 hatta artmış bundan aldım bunu https://www.hepsiburada.com/huggy-egg-6-in-1-travel-sistem-bebek-arabasi-pm-HB00000O8QV4
Burcuckmk Mucize_anne32 evet canim hafif ve yer kaplamıyor fazla e bebektr gördüm ben magazada paketlisi kalmadığı icin sitesinden almıştım bir cok sitede 2 bin lira küsurdu ben 1500 aldim e bebekten
sehri_hzr Enise-25 quero sline travel bakıyorum ama hala karar veremedim kullanan var mı kızlar gören olursa eğer 😇
Rntgnc Banada baston Bebek arabası fiyatı uygun önerebileceğiniz Bi marka var mı hafiflik çok önemli. şiddetli bel ağrılarım var