Elbet-birgun-kavusacagiz Oturup kalkarken agrimasi dizi toplayip acarken kütlemesi. Varmi yasayan kizlar Hangi bolüme gidilmeli. Diz kapagim kaymis gibi sanki oyle goruyorum aynadan yasayan varmi nasil bi islem uygulaniyo (hamile degilim)
Aysun1983 Elbet-birgun-kavusacagiz ortopedi doktorları bakıyordu galiba bende gebelikten 4 yıl önce dizimle ilgili bir problem yaşamıştım sürekli ayağımı boşa atıyor hissi vardı ve bacak bacak üstüne dahi atamıyordum normalde kilom da yok ama 1 ve 2 derece de dejenerasyon ve kist çıktı yapılan tek şey onca emar ve muayne sonrası evde spor hareketleriydi 😀normalde ağrı olan yere baskı uygulamayız ama en büyük hatamız bu demişti doktor
eslene Elbet-birgun-kavusacagiz ben geçenlerde gittim fizik tedavi bölüme uzun saatler bükülü oturmaktan oluyo dedi uzatarak otur çok fazla yürüyüş koşu yapma dedi
Elbet-birgun-kavusacagiz Yeppudaa hic bilmiuyorum ki canm yaa oturup kalkarken canım gidiyo resmen yarin randevu alicam ama hangi bolume almam lazim bilemedim
Elbet-birgun-kavusacagiz Aysun1983 tam bastirarak ovaliyodum agriyan yeri🤣🤣 hemn bi randevu alayim ozamn ortopediye🥴 gectimi peki sıkntiniz nasil egzersiz verdiler acaba
Aysun1983 Elbet-birgun-kavusacagiz evet geçti videoda olan hareketlere benzer şeylerdi birde ağırlık bantları aldım yarım kilo onları taktım kas yapıp daha çok güçlendirmek ayağı amaç