Seda_nrr midekoruyucu Haziran değilde Ağustos beni çok korkutuyor 8.ayımda Ağustos olacak 😂😂 ilk defa yazdan korktum keşke egeli olsam yazlığım olsa denizin ortasına otururdum sabahtan akşama kadar 😂
midekoruyucu @Nefii @Pamugunannesi1 @Seda_nrr @Minikturtageliyor @tontirik @Gamzebrb @alazzeyneperva kızlar size bir sorum olacak, ben bayadır eşimin tişörtlerine kapak atmıştım, bugün gitmiş bana erkek tişörtü almış hemde oversize XL 🤭 anca oldu 🙄 eşim beni kankası olarak mı görüyor, artık beni sevmiyor mu 🙈 siz olsanız ne düşünürdünüz 😂
Seda_nrr midekoruyucu eşin tşörtlerini senden gaçırmış bacım 😂 ben olsam kesene bereket başka renklerinide al rahat rahat giyeyim derdim 🤪🤪
Minikturtageliyor midekoruyucu hahaajsjswjsjsj gece gece beşik konusundan bu konuya ışınlanarak söylüyorum, eşin seni askerlik arkadaşı olarak görüyor 🥺
MDT midekoruyucu etiketlenmemişim ama üzerime vazife olmayan konulara Atlamaya bayılırım 😅bence boşa o adamı.
midekoruyucu Seda_nrr işin garibi çok hoşuma gitti 😂 çok güzel bi yeşil tonunda, sadece kolları uzun geldi katladm diktim çok güzel oldu 😂 doğru diyosun söyliyim de farklı renklerde alsın 😂
midekoruyucu Minikturtageliyor 😂😂😂😂 ahahah çok iyi özetledin 😂 karnımı doyurdum gideyim de asker arkadaşıma sarılıp uyuyayım 😂 gerçi artık adama yanaşamıyorum göbekten neyse ayağımı atarım o da bi sarılma biçimi sonuçta 😂
midekoruyucu Minikturtageliyor tabi canım hamile yastığı almadım ben asker arkadaşımı kullanıyorum, Allahtan uykusu derin uyanmıyor 😂