Pamugunannesi1 Seda_nrr İmza atıp çıktık kuzum evdeyiz cumartesi kontrolümüz var hastanede kafayı yiyordum Allah kimseyi düşürmesin inşallah
Seda_nrr Pamugunannesi1 Allah onlarsız bırakmasın ama ellerinede düşürmesin adaşımm.Senin kovit negatife döndümü peki
Pamugunannesi1 Seda_nrr Normal Kovit oldum kuzum ben pazartesi tekrar teste giricez eşimle ama negatif çıkarım atlattım. Amin inşallah valla psikolojimi düzeltmeye çabalıyorum hala
Pamugunannesi1 Seda_nrr Maşallah subhanallah sende de uyuyamama problemi var mı psikolojikmen düştüm ben 🥺
Seda_nrr Pamugunannesi1 gece zor uykuya dalıyorum sonra işte böyle erkenden kalkıyo sonra geri uyumaya çalışıyorum zorlaştı herşey hayırla bi gelseydi tostoslarımız
Pamugunannesi1 Seda_nrr Hiç sorma tam bir tostos anası olduk uyutmuyorlar yatırmıyorlar bundan sonrası çebelleşmeli 😬
Seda_nrr Pamugunannesi1 Kız bacım allahtan az kaldı tüm hamilelik böyle ağır geçse ne ederduk diyorum hep 😂
alazzeyneperva Pamugunannesi1 bunu dün gece bana da diyodu eşim bende 4 e kadar yolu var kusura bakma diyodum nasip tabi