Gamzebrb alazzeyneperva burda sizinle ilk tanıştığımda çok küçüktü zaman nasıl geçecek diyodum zaman çok çabuk geçmiş ya
alazzeyneperva Gamzebrb geciyo zaman ya yaşarken geçmiyo diyoruz ama şuan doğuma gün sayıyorum şaka gibi 😍🥰
alazzeyneperva Gamzebrb benimde adet tarihime göre 39+5 😂 ama geç döllenme filan var o yüzden daha bekliyoruz
Gamzebrb alazzeyneperva ayyy allahım yerim bebişini 😍😍😍 bende hemen o günlere gelmek istiyorum ya tekme attığında felan çok seviniyorum hala benim bi parçamın olacağına inanasım gelmiyo
alazzeyneperva Gamzebrb mucize gerçekten tuhaf bisey bende diyorum anne mi olucam şimdi diye hayla tuhaf geliyo 😊🤭
midekoruyucu alazzeyneperva Seda_nrr Gamzebrb tontirik ay ben anca boklu bez kokluyorum 😂 bugün yatak odasına girdim leş gibi bok kokiyehhh bu ne be dedim 😂 meğer uyku sersemi gece değiştirdiğim boklu bez yatakta kalmış 😂😂😂 aman tanrım didim 😂😂😂
Gamzebrb alazzeyneperva rabbim isteyen herkese nasip etsin ya şimdi duygusu bu kadar güzelse kucağımıza aldıktan sonra nasıldır acaba
midekoruyucu alazzeyneperva 😂 ben hep doğurmadan önce onu yaparım bunu yaparım diyodum 🤣 hayaller hayatlar oldum 😂😂😂