Seda_nrr Minikturtageliyor 29+5 teyiz bizde 🙈 ay rüyamda haftalar geçmiş doğuracakmışım zaman gelmiş bi telaş sabaha kadar uğraştım 😂😂
Pamugunannesi1 Seda_nrr Sağol bebişim seninde bayramın mübarek olsun 🥳🥳 Sıcak ve ter içinde evde bayram geçiriyorum valla 😬 Bebişimde bende çok iyiyiz sen nasılsın adaşım bacım 😘
Seda_nrr Pamugunannesi1 oyyy yavrular içerde bizim kadar hissetmiyordur sıcağı inşaAllah adaşım 🥰 iyiiyz bizde çok şüküüür peşinden geliyoruz bacım 😂
Pamugunannesi1 Seda_nrr He Ya önler içerde ferah biz dışarda yanıyüz 😬😜 Peşimden fıtı fıtııı gelll takip et bizi teyzoş 😍 Ama sıra kapmak yok 😌
Seda_nrr Pamugunannesi1 aman aman yok hiç öyle niyetim yok yatıyorum bol bol içerdekininde niyeti yoktur inşaAllah 😂
Nefii Seda_nrr senin de bayramın mübarek olsun 😊 iyiyiz çok şükür bebişler de içerde parti veriyorlar 🤣 siz nasılsınız 😊
Pamugunannesi1 Seda_nrr Evettt bebeğim az kaldı 60 gün var uygulamaya göre 🥳🥳 Belki bir delilik yapar çok bekletmez annesini 😬 Sağlıkla sıhhatle kavuşalım başka bişey istemem
alazzeyneperva Seda_nrr evet ya en azından 37 olsa gerisi de kesin gelmicem diye inat edicek biliyorum da 37 olsak sanki hiraz daha yaklaştigimiźi hissederiz
Pamugunannesi1 Seda_nrr Aynen 37 doldursun sonra gelsin 😌 benim ablam 34 haftada doğurdu yiğenimi küvete falan almadılar gayet sağlıklıydı