midekoruyucu @Pamugunannesi1 @Seda_nrr @Nefii @alazzeyneperva @Gamzebrb ay kızlar tam kaosluk bi post var 😂 yeminle çekirdeklerinizi alın da gelin nolur ya kaçırmayın 😂😂😂😂😂😂
midekoruyucu Seda_nrr Nefii Gamzebrb Pamugunannesi1 yaaa üfff en güzel yerinde eşim geldi yemek çay en son ne oldu bilmiyorum 😂 kaçırdım şimdi bi dünya şey 😂 ya hem nasıl görmezsiniz domates yalamalı bi post 😂 en sevdiğim sebzeye hakaret sayarım
Seda_nrr midekoruyucu doğurmuş olamazssın diye düşündüm şükür eşin gelmiş 😂😂 yaaa ben o postu gördüm sabah ama alttaki yorumlarına hiç bakmamıştım tüh 😂
Gamzebrb Seda_nrr ayy evet valla ya bu uygulamayı kullanmayan kişiler neler yapıyolar acaba nasıl boş geçiyodur hamilelikleri 😂
midekoruyucu Seda_nrr 😂😂😂😂 yok daha doğurmadım bence bu gidişle ben doğuramicam 😂 yani bebek ne zaman kanala giriyor bilmiyorum ama hala yukarda yani aşağı inen bişey yok 😂 36+0 olduk Allah kerim 😂 post hala duruyor millet birbirini yemiş 😂
Gamzebrb midekoruyucu hahaha evet valla ya kaldırdılar mı postu 😂 ben burda artık dedikodu okurken çekirdek değil de patlamış mısır alırım çekirdeği çirtmekle uğraşırken yorumlar akıp gider mısırı ağıza at bitti hemen konuya yetiş 😂
midekoruyucu Nefii kendi karışmadığım postları okurken çok eğleniyorum 😆 ve şuan bu posttaki 1000. Gönderiyi yapmış bulunmaktayım 🥇 🏆