Pamugunannesi1 midekoruyucu Bizde detaylıda zor yakaladık ama çok güzeldi böyle çok çok çekip verselerdi keşke 1 tanecik verdi ☹️ İnşallah görürsün bacım sonra bize atarsın 🥰
midekoruyucu Pamugunannesi1 ben daha çok görebilmek için her muayenede video çekiyorum 😁 bakalım perşembe randevum var göstericek mi napıcak 🙈 hep yarısını görüyoruz
midekoruyucu Pamugunannesi1 en son böyle gördük 28.haftada. Şu fotodan Bana benzeyen bi yanını hiç göremedim, kaşları aynı babası 😅 doktor da diyor çatık kaşlı olacak
Pamugunannesi1 midekoruyucu Bacım seni görmediğim için yorum yapamıcam ama tam bir cımcıııır 😀 Maşallah 😍
midekoruyucu Pamugunannesi1 ay yok kız ya, eşim de kendi annesine benziyor. Kaynanamdan hiçç ama hiç haz etmiyorum sevmediğin kişiye benzer diyorlardı ya bence ona benZiyor çok sinirim bozuluyor ☹️
Gamzebrb Pamugunannesi1 dün bi tartışma olmuştu ya o sayfada orda yazılanı burdaki bi kıza söyledim ordakiler laf yetiştiriyolar diye yazıyolardı 😂
Pamugunannesi1 Gamzebrb Aaaa olan şeyi söylüyoruz kıskanmasınlar 🤣 Yalan yanlış yok ortada 😎 Doğruyu söylemek en doğal hakkın 😜
Gamzebrb Pamugunannesi1 dimi ya onlarda burdaki yazıyı okuyup ordakilere yetiştiriyolardı aynısınıda onlar yapıyodu 😂
Pamugunannesi1 Gamzebrb Evet onlar da burdan alıyorlar 🤣 Yazık bize çamur atıcam diye kendisi çamurlandı 🤣
alazzeyneperva Kızlar bordo elbisem var üstüne hangi şalı taksam güzel durur abimin nişani için giyicem
Gamzebrb alazzeyneperva elbisenin resmini atarsan daha güzel yardımcı olabiliriz ama ben yerinde olsam griyle kombinlerdim
Seda_nrr alazzeyneperva nişan ev de değilse bordo hayal tülü kendin dola düz bi şekilde olmazmı şal gibi bağlarsın yani 🥰