midekoruyucu Seda_nrr 😂 ay düşünsene evde bissürü çocuk 😂 en büyüğüne en küçüğünü baktırırım ben yemek yaparım flan, hepsi birbiriyle kavga eder ben hiç umursamam oooo 😂
Seda_nrr midekoruyucu yahu Askıda olmak birşey değilde siz olmayınca sıkılıyorum 😂 yoksa çok açık şeyler aşabilirim askıya 😂😂 of dilimi tutmalıyım konuşmamalıyım agahshhahshshah
Seda_nrr midekoruyucu kız birsürü çocuk kısmı çok güzel 😂 umursamam kısmı biraz zor 😂 ama benim gözümü korkutan hamilelik süreci ve doğum hazır gelse 😂😂 bakması daha rahat geliyor tabi şimdi oda uzaktan güzel geliyor 😂
Pamugunannesi1 Seda_nrr Kız kendi yağımı başka bebiklerime de veriyorum toplu kavruluyoruz 🤣🤣🤣 O değil de ben 61 kilo olmuşum 🤣
Seda_nrr Pamugunannesi1 hahahahahh 😂 Ay ne güzel keşke sadece 61 kilo olsam bacım ben 70 le hamile kaldım 😂
Pamugunannesi1 midekoruyucu Krallık kurduk işte kraliçelik yapıyoruz pamuk ve pamuk prenses doğurcaz kaosla büyütçez çocuğumuzu 🤣
Pamugunannesi1 Seda_nrr sen buraya gel ben yüzbaşılar bayırından indirir indirir çıkartırım seni yürürüz 🤣
Seda_nrr Pamugunannesi1 😂😂😂 aman gözünü seveyim oranın bir bayırını bir merdiveni 😂😂 ev merdivenin dibindeki siteydi orda zayıftım o yüzden 😂😂
Pamugunannesi1 Seda_nrr Ay orası varya can alır can geberdim o merdivenden çıkana kadar kıçım çıktı 🤣 Kerim ağa rampası gibi mükemmel bayılırı söylemiyorum bile 🤣
Seda_nrr Pamugunannesi1 işte 7-8 yıl o merdivenlerle aramda aşırı duygusal bi bağ oluşmuştu ama ayrıldıktan sonra özlemediniz tek şey orasıydı 😂
Seda_nrr Pamugunannesi1 bacım eksik kalsın boşver sende 61 kilonla mutlu ol bak K kiloda hiç bişey yok mis gibi mükemmel 😂♥️