Seda_nrr midekoruyucu anaaa kız benim bir gün sürdü ikincidede sadece sohbeti kilitlediler başka olmadı
Elbet-birgun-kavusacagiz Pamugunannesi1 yaa ciceklerim yazinca bende cicek resmi attiniz sandim 🤣🤣🤣🤣🤣
Seda_nrr Nefii yasaklar açılır açılmaz gidip alıcam 😂 sonra vakalar artıyor hiç biryere çıkılmıyor mağazalarda çok daha güzel çeşitler oluyor ya
Nefii Seda_nrr aynen bende netten alırım bir de gider mağazadan almak isterim diye neti bekletiyorum şimdilik sadece favoriledim 🤣🤣
Seda_nrr Nefii nasıl zamana denk geldi yavrularımız 😢 önceden olsa mağazası AVM si indirimi neler kovalardım 😂😂
Nefii Seda_nrr aynen ben de öyle gezer dururdum gerçi daha vaktim var yasaklar bitince başkayacağım yaa
Seda_nrr Nefii vakit benimde var eylülde doğum ama insan yinede korkuyor avm ye girmeye bakalım hayırlısı
Pamugunannesi1 Nefii Bu hafta eşimle gitçez biz 8 e kadar açıkmış avmler artık alma zamanı geldiiiii 😆
Nefii Pamugunannesi1 yayınlanmış genelge herhalde ama ben daha bakmadım iyi bari ben de bakayım bu hafta eşim vardiyalı çalışıyor bakamayız beraber herhalde
Pamugunannesi1 Nefii benim de vardiyalı 8-4 gitçek 5 de eve geliyor gelince direk çıkarız artık üstüme giycek bişeyim yok