midekoruyucu Seda_nrr heya, bişey derim de neyse 😂 doğuma az kaldı burdan kopmak istemiyorum sona doğru 😂😂😂😂😂😂😂😂
tontirik Seda_nrr ajdjshhs şimdi bunu okudum ona benim kardeşim top de diyor ajdjshhs düşün ne kadar kafa dengi😂😂
Seda_nrr midekoruyucu bacım popişler yer görümcede sıkıntı 😢 21. Haftamdayım doktor yatıcaksın kalkmicaksın dedi evin işini insanın kendinden başkası yapamıyor gözüm görmesin diyorum ama Buda zormuş yatmaktan gece bacaklarım ağrıyor uyuyamıyorum 😂
midekoruyucu Seda_nrr yaa dimi sana da yatış verdiler ☹️ Sen yat bacım bebiş için yat, bi sağa dön bi sola canın çok sıkılırsa amuda filan kalk 🤪
Gamzebrb Pamugunannesi1 valla askıya alındıktan sonra hiç tad alamadım burdan. Gece uyumadan önce girip bakıp hemen geri çıkıyodum size ne kadar alıştıysam artık 😂
midekoruyucu MDT ben tam olarak kaplumbağaya evrildiğimi düşünüyorum 😂 yere oturunca mümkün değil kalkamıyorum, sabahları yataktan binbir uğraşla kalkıyorum 😂
midekoruyucu MDT ahahhahaah valla bi ara eğlenmek için post açayım dedim, sonra düşündüm de eğlenmek için açtığımı kimse anlamicak, sen gibi linç tayfası 😂😂 gelicek benle uğraşıcak 😈 dedim kızım bırak seni anlamaz kimse 🤪