Firstlady Merhaba kizlar. 11 haftalik hamileyim. Göbeğimin tam yanında sağ tarafda hafif yumru bir şey var🤣🤣🤣 bebek her halde başka ne olacak ki))) benim gibi hisseden varmı?
Denizyildizii Firstlady 11 haftada daha çok belli olmuyor aslında😊 ben 15 im anca hissediyorum o şişliği
Minnosunannesiii Firstlady kız yok daha küçük hissedemezsin şuan işaret parmağın kadar ya var ya yok 😅
ilaydarabiaoz Firstlady 17+4üm senin gibi 11.haftada şişkinlik hissettim bebekmiş 16+3de hareketleri❤️🤲🏻
Faynur Bende 15+1 çift yumurta ikizlerime hamileyim bende de öyle alt ve üstte çıkıntı var orda oldukları çok belli🥰🤩
Firstlady Minnosunannesiii valla hissediyorum😂😂😂😂 ay sonunda doktora gidicem bakalım benim dediğim yerdemi merak ettim😂
Esos93 aynen oyle 11 haftalik bebegi hissetmenin pek mümkün oldugunu sanmiyorum ben 21 haftaligim ve 3.hamileliğim ben bile oyle bebegi hissedemem daha nerde olduğu anlasiliyor ama cocuk suan cok fazla icerde
Firstlady Minnosunannesiii ama gerçekten çok garip ya. Ay sonu 13 haftalık olucaz. 7ci haftamda gitmişdim en son. İnşAllah her şey normaldir. Biraz geç gitmek istedim bakalım cinsiyeti öğrene bilecekmiyiz)
Minnosunannesiii Firstlady felaket tellalı gibi hissettim şuan kendimi 🤣🤣🤣🤣 cinsiyeti ya söyler ya söylemez tahmin edebilir sadece ama bu haftadaki tahmin yanıltıcı oluyor genelde 16. Haftadan sonra dhaa netleşiyor
Firstlady Minnosunannesiii hayırlısı canım. Postlarına baktım maşAllah 40cı haftandasın. Allah yardımcın olsun 🥰🙏🏻 İnşAllah biz de sağ salim geliriz o günlere