ZeynepKaraka Kızlar 12+5 haftalık hamileyim cinsiyetini ne zaman öğrenirim veya tecrübeli olan var mı ? Baş agrım çok oluyor Meyveyi çok yiyorum Sizce be olur cinsiyeti?
Hediyecelik ZeynepKaraka immmm bende cok meyve yiyordum yerimde oğluşum olacak ama bundan cinsiyeti tahmin etmek ne kadar doğru bilemem 🤗 ben 11 ve 12 haftalikken mardinde iki farkli hastane faekli doktorlara kontrole gittim ve ikiside bana kız demisti ama 14. Haftamda kayseride gittigim hastanede oglusum.olacagini öğrendim ve suan 25. Haftamdayim degismedi cinsiyeti artk erkek🤗🤗😘😍
Merveazra ZeynepKaraka 2 cocugumda da 13+3 de gittim ikisini de doğru bildiler hem devlete hem özele gittim
Miray_alparslan ZeynepKaraka canım bn hep yaz meywelerini yemek istemştm üzüm karpuz şeker pare gözümün önünde ucuşuyolardı yaza girdk bol bol meywe yedm muza cok düştüm şuan 23+4 haftalıgız oglum oluck inşalllh😂🙈🤰🏼 Ve ben 12haftalıkken ögrenmiştm
Sukeyne 2. Gün önce 11+5 günlük iken erkek olduğunu söyledi doktorum ama tahmin bu ilerleyen haftalarda göreğiz dedi. Bakalım 😉
Hanif ZeynepKaraka söylediğiniz şeylerle cinsiyeti belirlenmez en sağlıklı olanı 16. Hafta da söylenen tabi bazı bebişler kendini göstermiyor tenkli ultrasona kadar da beklenebilir.
Babies16 ZeynepKaraka bende heo meyve istyordum.etraf kiz olcak ozaman dedi.gercektende kizim olcak nasipse . Bana 14. Haftada soyledi dr um kimileri 12 13 tede soyluyor yanilma payi olmakla beraber.ben 26. Haftaya geldim.kesin kiz artik emjniz 😀
Denizz01 Babies16 Babies16 bana da 11+6 da doktor kız dedi %79 , 13+1 de başka doktor yüksek ihtimal kız dedi , 15 de doktorum kız dedi , 16+1 de kesin kız dedi 😍 İnşalllah değişmez
_Tugce_ Yaa biz 16 da kiz gibi gorunuyor 21 de erkek dediler :) iyiki Alisveris e baslamamistm:D simdi 23 uz ama yinede emin olmak icin birdahaki randevuyu bekliyorum.. Ayrintilida kiz / erkek deyip sonra farkli cinsiyet ogrenen varmiki??
Benbetus ZeynepKaraka ben de çok şekerli şeyler ve meyve yiyordum oğlum olacak Allah izin verirse 🤗🤗 İdrar rengi açık renkse kız, koyu renkse erkek derler . Bir de ordan bakın bakalım🤭🤭😇
istanbulluanne Ay herkes meyve,tatlı yemiş oglan olmuş. Ben deli gibi turşu yiyip salgam ictim herkes kiz kesin diyordu ama erkek 😊
sibelisss 13+5 erkek 16 hafta olucaz ve başından beri ekşi tuzlu ve bazı meyveler yiyorum hala bile tatlıdan tiksiniyorum ☺️😇🤭😍