Zabite Krizantem_ zamanında gelsin İnşallah ben sözümü söyledim kendisine 36 tamam olsun 37 de gelsin😂
birprensesvebirprensannesi Gizemmerve13 Valla öyle 40 olmasın diyorum ben 41 42 olsa naparim acaba🤷 36 yeter 37 olsun en geç her gün konuşuyorum inşallah anlaşmışızdır annesini dinler 🤭 Ben sabirsizim şuan bile dogurasim geliyor olmaz öyle geç 😅
Oclock Biri 37 diğeri 38. Haftada erkek bebek doğuran tanıdıklarım var biride 10 gün önce doğurmuştu gene erkek tamamı ile bebeğin keyfine kalmış birşey
Susamtanem2 Gizemmerve13 Alakası yok arkadaşlarımın oğlu oldu 37-38 De doğum yaptılar benim kız 40 a suni sancıyla anca geldi kuzenin kızı da ,42 de mecbur sezeryanla geldi artık böyle şeylere inanmayın
Esss58 Gizemmerve13 oğlum haftasıyla bire bir uyumlu gidiyordu 37+4 de doğdu 😌 bundan daha erken olamazdı herhalde. Çok yakın arkadaşım erkek bebeğe hamileydi 41 hafta dolmasına rağmen başlamadı sancı falan uğraştılar bir santim bile açılma olmadı sonuc sezeryanla doğdu 😍😂
aslannaz21 Gizemmerve13 37+1 haftalik hamileyim bu gun kontrolm var di bas asagi donmus doktor başi baya asagida dedi bakalm ne zmn gelecek oğluşum
idiloska Gizemmerve13 iğnemi yaptı, yarın bir tane daha olacağım, rahim kontrolü yaptı ultrasonla, erken doğum korkun olmasın, hiç açıklığın yok dedi. Bebiş 45 cm, 2200 gram. Yan yatmış şimdi, tam dönmemiş, 38 sonu 39′a gider gideriz inşallah dedi.
Minikmucizemmm Gizemmerve13 ilk bebeğinin erkekti tam haftasında doğdu 39+2ydi doğduğunda doktorun verdiği tarihten önce doğdu erkek kız hiç fark etmiyor canları ne zaman isterse o zaman geliyor 😂 ablam yeğenini kız olduğu halde 42. Haftaya girerken doğurdu 😂😂😂