Uyumsuzzz Merhaba kızlar 19 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum sağ sol karnımın alt kısımlarında mesaneye çok baskı yapıyor günde nerdeyse 10 kere wcye gidiyorum bu durumu yaşayan varmı bi sorun teşkil eder mi? 🤔
Zelihaoncl Uyumsuzzz Benımde aynı şekilde canım 20. Hafta dayım sureklı wc gıdıyorum bazen uste hissediyorum ama nadir genellikle kasıkta oluyor doktora sordum bazı bebekler gec cıkıyormuş yukarı
Basakgul Uyumsuzzz 31 ncı haftanın içindeyim hala aşağıda ama herhqngiy bir problem yok şu an için :) doktorunuzla bir görüşün bir de o haftalarda aşağıda olması normal olarak karşılanıyor.
Sevgi_123 Uyumsuzzz O haftalarda aşağıda hissetmek normal 21 den sonra göbek deliği hizasına geliyor bebişler ama emin ol tuvalet problemi hep aynı 🤦♀️
Zezz Uyumsuzzz 22 haftada birazdaha g9bege dogru hissediyorsunuz..bebek kucuk ve kasikta oluyor..sonra godek deliginin hizasında his basliyo..daha sonrasini yasayip gorcem😁
Uyumsuzzz Basakgul ultrason da başından beri hep aşağıda gibi. Demekki bebeğin duruşu pek farketmiyor
Basakgul Uyumsuzzz Mesela benim bebeğim 2 hafta önce döndü makat gelişiydi başaşağiya pozisyon almış sol kaburgam rahatladı ama çiş durumu son gaz devam ediyor ve aşağıya baskı 😁
Uyumsuzzz Sevgi_123 iki yer arasınd mekik dokuyorum resmen mutfak tuvalet hepte şu içiyorum kısır döngü
Uyumsuzzz Basakgul tuvalet sorunu benım başından beri var doğurana kadar devam edecek gibi görünüyor. Bizimkide ters duruyor bi acayip cinsiyetini bile adam akıllı göremediler erkek diyorlar ama yine zorla bakınca görüyorlar 🙂
Uyumsuzzz Ysmmmnn tuvalet beni bitirdi birde çok şu tüketiyorum iki yer arasında mekik dokuyorum resmen
Nelmali Uyumsuzzz 19. Haftada benimki de oyleydi hatta oturup kalkarken canım yanıyordu doktor rahim ağzı kapalı sorun olmaz dedi zateb o da sürekli dönüyordu bir yukarı bir aşağı doktorunuza danışın yine de en net bilgi için
Uyumsuzzz Nelmali bazılarının göbek deliğinin üzeriinde hareketleri görusuyor ya acaba bende niye öyle değil dedim belkide haftası çok erken olduğu için daha 19 haftalık bakalım inşallah sıkıntı olmaz doktoruma danışacagım ☺
Esos93 bende suan 21 hafta bitti hep asagida sag tarafımda hissediyodum cok nadir yukarıda oynadığını hissediyorum bu aralar
Nelmali Uyumsuzzz geliyor geliyor göbegimden dışarı çıkamayacağını anlatmaya çalışıyorum ona bu ara 😅😅