Kubra0125 Merhaba anneler 20 aylık bebeğim var ve bu ay hamile olduğumu öğrendim doğumdan sonra taktirmistim spirali hiç beklemediğimiz zamanda gebe olduğumu öğrendim, hamileligin su an başındayım spiral çıkartılıyor mu bilginiz var mıdır
Eylulunannesi-2 Kubra0125 spralle hamile kalan cok kişi var cnm hep burda göruyorz. Bilmyorm daha ilk gebelgm ama dogumdan somra bende spral düşünmştm. Demekki cok güvenlir degl 🙄
Elif2912 Kubra0125 bnde gecen hafta ogrendim cnm gebeligi iki kizim vardi kucuk ikibucuk yasinda cok supriz oldu sprali saglik ocagi cikardi
Rabismomm4 Kubra0125 çevremde çok hamile kalan oldu mesela 8 arkadaşımda var 5 i hamile kaldı onunla bende takinmistim özel de dış gebelik geçirdim ondan dolayı bana ebe spiral var diye güvenmeyin adetin başında birde adetten sonra bir hafta korunun sadece bir hafta korunmasız ilişki olur onda demişti 🤷
Kubra0125 Eylulunannesi-2 hiç bir problemim olmadı gerçi spiralin de %100 koruyuculuğu yok takmadan önce bahsediliyor ama 1,5 sene oldu takilali şimdi nasıl kaldım şok içindeyiz eşimle
zeytinkiz Kubra0125 Kayma yapıyor belki ondan olmus olabilir. Doktora gidin hemen cıkartıyor 2 sn iş anlamıyorsunuz bile.
Eylulunannesi-2 Kubra0125 :) yani ben de Allah blir tabi biri dogsun ayaklansn 2. Belki ozmm dyorm hep. Ama senın ki gibi sürpriz olursa allahtan xd😊
Kubra0125 Elif2912 kaç haftalikti çıkartıldığında bende yeni öğrendim hamileliği folik asite falan başlamadım bir problem olur mu acaba çok takıldı kafama
Eylulunannesi-2 Kubra0125 evet son haftalarm :) o yüzden düşünuyorm korunma yöntemlerini. Önceden böyle bi derdmz olmamstı hiç
Elif2912 Kubra0125 Bn yarin dr gidicem bebek ne kadarlik bilmiyorum sadace 11 nissn diye tahmin ettim sn regli ogrendim ertesi gun cikarttrdm ben folik asit bnde almadim yasak var eve ykin eczane yok
Kubra0125 Eylulunannesi-2 sağlıkla doğsun inşallah bizde dikkat ediyorduk bende spirale çok güvenmiştim ama herşey allahtan
Kubra0125 Elif2912 Elif2912 Benim de son adet tarihine göre 6 haftalık ama geçen hafta doktor 2 veya 3 haftalık dedi yarın konuşacağız detaylı