Fatma_kurt19 bus91 Rabbim analı babalı büyütsün darısı başımıza olsun inşallah Allah’m bizide tez zamanda kurtarsın inşallah gözünüz aydın olsun inşallah devlete hayırlı millet peygamber efendimiz Hz Muhammed hayırlı ümmet olsun inşallah okurken gözlerim doldu
bus91 cansutoprak40 spinalmı epidurl mı bılmıyorum ikiside belden iğne oldugı için sormadım açıkcası cok beklemedım 3 5 dk bısy ayagını oynat dedıler zorlama sakın belini sakatlarsın dedıler zaten oynatamayınca anladım uyuştuğunu
AylinCk Öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza kaçınca hafta da aldılar doğuma bide bebiş kaç kilo doğdu 😍❤️
bus91 AylinCk 38+6 aldılar en son cuma gunu gıttımde 3700 demişti doktorum hatta bıraz iri demişti ama oğlum 3300 doğdu şimdi şişi indi dahada küçüldü
AylinCk bus91 anladım canım bende stresliyim ikinci doğum olacak ama daha Zor dedikleri içim korkuyorum 😕
DFNMRYM bus91 aynı dogmş bebeklerımz bnımde kızım o cıvardaydı çekilme olduğu için 3300 dogmştu 40 haftalık doğum yapmştm
Myomluanne bus91 çok güzel yazmışsınız çok duygulandım. Allah isteyen herkese bu duyguları tattırsın.. Siz de sağlıcakla büyütün güzel yavrunuzu 💐💖
Ayse_donmez0 bus91 özel hastane mı devlet hastanesindemi doğum yaptınız acaba , Allah analı babalı büyütsun 🤗 darısı bize inşallah
Zelsonr bus91 Gözün aydın canım benim 😍 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲 Hayırlı Salih evlatlardan eylesin 😘
DFNMRYM Dmtkblt normal doğumlarda oluyr diye bılıyrm bende sezeryan oldum dikişlere bastrma bakma gibi birşey olmuyor bir hafta sonra cagırıyr doktor normal ellemedn gözüyle bakıyr korse gıyeblrsn dedi bana sadece bu kdr