Herkese gunaydınnn oğlumun mis kokusundan bildiriyorım anne olmak tarifi olmayan bir duygu Allahım hakkıyla bakabılecek olan herkese sağlıkla nasip etsın.
10 mayıs gunu planlı sezaryen ıcın 2 hafta öncesinden gunumuzu zaten almıştık cok rahat 37 haftaya kdar çalışarak bır hamılelık geçırdım ne yanma ne kusma cok şükğr hıc bırsey olmadı
son 2 gun geçmek bılmedı özellıkle pazar gunu tum gün ben ağladım eşim paso uyudu herkesın stres atma yöntemı farklı degilmi 😀😀 adam bır pazar boyu gercekten full uyudu neyse gelelım geceye tabıkı uykusuz heycanlı daha cok korkulu bır geceydı sabah olmak bılmedı sabaH 6 da ayaklandım duşumu aldım saçlarımı kurttum vucut losyomu falan bıldıgınız vakıt doldurdum eşim kalkana kadar son bi şöyle evımı düzeldım ve hastane yolu görundu asansöre bınınce eşim bana sarıldı orası cok ayrı bi duygusallık yanı eşin sarılması normal bişey ama o ruh halıyle bu asansore son kez 2 kişi biniyorduk ben. Yol boyuda agladım ama hastaneye odaya girene kadar içimi derin bi huzur böle hafıflık kapladı kimine göre şoklandın deselerde bence Allahım o sakinliği verdı 9 da hemşire damar yolu actı 9.30 gıbı sonda takmaya geldıler burdakı yazılanlara göre dogumdan daha cok korkuydum sondadan ama okadar korkacak kadar acımıyor evet acıyor ama sizi bi nerım nefes bırakınca bıtıyor 😛
ve dogumaaaa o korıdor taktaktak sedyenın sesi gözler bıraz doldu annemle asla göz göze gelmedim bılıyordum ki ağlıyordu eşim öptı helalleştık ve içerdeyım cok tatlı anestezi uzmanı 2 hemşire doktorumla sankı ameliyat degıl oturmaya gelmış gibi sohbet ettıler önce anlatttılar çekişmelerı hıssedeceksın sogık sıcak surdugumz seylerı hıssedeceksın ama acı hıssetmeyeceksın dıye oturdum hafıf öne dogru eğıldım sız kıpırdamayın dıye bıraz irice bi abı omuzdan tuttu baya benı sabitledı yanı iğne de cok hafıftı sonra yattık keseceklerı yere surulen seyı hıssettım sonra kesılecegını hısseedeceö sandım ıcın bagırmaya basladım his var kesmeyın his var kesmeeeeyinn doktorum benı duymamış gıbı şarkı söylemeue başlado hayatım boyunca muratgılın damından şarkısını unutmam heralde 😊😀
en acı cektıgım tek yer karnıma gögus kafesımın oraya bi baskı bunu cok net hıssettım ama sonrasında gelen o dünyanın en guzel sesi varya hayata sızı yenı başlatan o guzel ağlama tum ağrı acı bitiyor doktorum bıraz yaramadı bebeğimı bı kac tur kafamda cevırdı sonra yanagıma koydu temızlenmesını giydirilmesını izledım sen soluna bak bu melek sızın dedı oglumu temızledıler gıydırp cıktılar ben içerde uzun kalmışım öylr dıyorlar bıraz dikişlerım derin yapıştırma olmadı eskı usul dikildi tutmamış ama korkutugım kadar ağrı olmadı
o guzel gözlerıyle masum masum ağlamasıyla bi can cıkıyor ortaya tabilki ağrıcak
Dışarı cıktıgımda eşim beklıyordu annem almış cıkmış odaya oglumuzu tabi gözler dolu dolu Allahıma çok şükür fazla karışık yazmış olabılırım ama bende emeklıye ayrılıyorum sormak ıstedıgınız herseue cevap verebılırım 💕💕