fatma-kpnk Kızlar merhaba.11+5 günlük hamileyim.Kusmalarım vs bitmişti bu sabah tekrar kustum ve iki gündür karnımın sağ tarafında ağrılarım var sadece sağ tarafta ama normal mi bu doktoruma gitmeli miyim sizce ?
Minikpandam1 fatma-kpnk bence normal o kusmalar bitip bitip tekrarlıyor benim bir sabah kusmam akşam olduğu gibi çıkarırım 19+4 haftalığım son gaz mide bulantılarıma devam ediyorum 😭
Mavi34 fatma-kpnk kusma normal bende aynı oldum ohhh dedim 12 hafta geldi bitti kusma bulantı 1 hafta sonra öyle.bir şiddetli döndü ki ilk zamanlar ben bulantı yaşamamışım diyorum iç organlarım yerinden sokuluyor artık öğürdükçe. Kasik agrin sürekli ve çoksa onun icon bir görün bence
annesininmelegi41 Minikpandam1 benim haftada birdi kusmam 10. Haftaya kadar, 10-11 kustum hep daha da bulantım bile olmadı şuan 12+6. Yine tekrarlar mı diyorsunuz 🥲
Prlkelif Doktorum eğer kusuyorsan sevinmelisin bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir demişti. Başka yerlerdede benzer yorumlar gördüm ama doğruluk payını bilemem tabi
annesininmelegi41 Prlkelif sizi eleştirmek için söylemiyorum da kusmayan az sağlıklı mı oluyormuş, böyle birşeyi ben de duyup çok sinirlenmiştim.
vi_contes Prlkelif doğruluk payı yok başka doktor da bana bulantılarım kusmalarim geçti diye üzülmeyin bu bebeğin sağlıksız oldugnu göstermez gebelik belirtileri zaten bir süre sonra kaybolur demisti
Minikpandam1 annesininmelegi41 belli olmaz canım kişiden kişiye değişir kimileri asla kusmaz kimileri 9 ay kusar kimiside benim gibi 5. Ayda hala kusar
kucuktosbik27 annesininmelegi41 ben toplasan 10 kere kusmamışımdır öğürüyodum kokulardan aadece çok sağlıklıyız şükü hiç sorunumuz olmadı 38+3 e geldik bu bi kıyaslama olamaz zaten dediğin gibi herkes mide bulantısı yaşamıyor ☺️
annesininmelegi41 kucuktosbik27 yemek yaparken öğürme oluyor bende çok rahatsız oluyorum ne yediğimi anlıyorum ne yaptığımı
kucuktosbik27 annesininmelegi41 ben maskeyle yapıyodum kış günü camlar açık napalım öyle yada böyle alışmak gerekiyor zaten bir zaman sonra normale dönüyosun koku alıyosun ama öğürme bitiyor☺️
Nazli_ayar Bazı hamile hanımlar hiç kusmuyolar. Hiç bişey den igrenmiyolar mideleri bulanmiyo.Ne güzel. 🙄
Nejlavrl Nazli_ayar benim hic bulantim olmadı mesela o yüzdende yedim durdum kilo aldim😃mide bulantisi cokk zor gercekten allah yardımcınız olsun
Nejlavrl Nazli_ayar allah yardımcınız olsun gercekten cok zor mide bulantisina hic gelemeyen bir insandim iyikide benim bulanmamis acillerden eve gelemezdim herhalde o yüzden rabbim siz midesi bulanan hamislere peygamber sabri versin ins🤲🏻