Zeyneplena34 Herkese günaydınlar. Şimdi uyandim kızlar bel çukurumda müthiş bir sancı var. Hafifte karnım ağrıyor. Korkuyorum ya erken doğum olabilir mi😢 Öyle bir riskim vs yoktu çok şükür. Lütfen beni aydınlatın resmen belim kopacak.
CananDmrkle Zeyneplena34 benimde bel ağrım arttı 27.haftamdayım karın ağrımda vardı idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Ama bel ağrısı normal değil mi bebek büyüyor çünkü göğüsler büyüyor
Nurlumerve Zeyneplena34 gece sırt üstü yatmış olabilirsiniz korkmayın ılık duş alabilirsiniz dinlenin bol bol 🙏🏻
Arifcaninannesi Zeyneplena34 cnm gecen haftagititm 32+4 oldum suan doktorum kum dokturugmu ve enfeksiyondan suphelendi birde fitigim var tabiki oda ekleninc eyerimde duramadim dinlenmekle gecmiyorsa mutlaka bir idrar tsti yaptir
Zeyneplena34 Leylaalin Daha yeni yaptirdim testlerimi hic oyle bir durumla karşılaşmadı doktorum canim ama sordum geçtiği için sorun yok dedi. Çok teşekkur ederim
Zeyneplena34 Nurlumerve Ya evet doktorumla da konuştum şimdi oda öyle söyledi. Normalde hep sola yatarım uyandigimda yine sol taraftan uyandim. Ama geçti bel ağrım çok teşekkür ederim canim ama çok korktum ya