selinn35 Kızlar İrfan Özere gidiyorum. 37 haftalık hamileyim sezaryen olucam kısmetse. Ameliyathane ekibinden hastaneden memnun kalan var mı ? Tecrübelerinizi bekliyorum
Gizemburak35 selinn35 bende irfana gidiyordum ama hastanenin pahaliligi nedeniyle degistirmek zorunda kaldim simdi de dogum 7200 olmus diyolar dogru mu acaba? Bu arada 3 arkadasim irfan beyde dogum yapti 3u de cok memnun kaldilar
Mom626 selinn35 çevremde çoğu kişi irfan beyde doğum yaptı hepsi çok memnun kaldı. Bende kendisinde yapmayı düşündüm ama vazgeçtim çok sevilen bir doktor başka hastalarına hep yazmıştım memnun olmayan duymadım
selinn35 Gizemburak35 hayır dogum ücreti 4750 tl kim dedi size öyle ? Eger doktorunuz dısarıdan biriyse o sekilde yuksek olabilir ama hastanenin kendisi dedigim gibi 4750 alıyor keske bırakmasaydınız
Gizemburak35 selinn35 ben bu sebepten birakmadim. 22 haftalikken muane ucreti cok fazla geldigi icin birakmistim simdi 36+4deyiz suanki doktorumda irfan bey gibi cok iyi sadece biraz daha uygun :) bende inanmamistim zaten o kadar.yukselme imkansiz demistim. Bence icin rahat olsun
selinn35 Gizemburak35 anlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun insallah 🙏🏻 haftalarımız da aynı insallah saglıkla kucagımıza alalım minikleri🥰
Ogretmenanne35 Gizemburak35 ben de sırf sizin gibi muayene ücretinden dolayı 15. Haftada falan bıraktım . Sadaya geçtim memnunum 29. Haftadayım
Whiteswan Bende irfan bey e gidiyorum cevremde giden yok ama cok sevilen bir doktor randevu bile zor buluyoruz daha once devlette olmasida cok iyi
selinn35 Whiteswan evet adını cok duydugum icin tercih ettim gercekten de öyle ama tabiki ameliyatta diger ekipte cok önemli acaba onlarda İrfan bey gibiler midir
Gizemburak35 Ogretmenanne35 evet iyice ticarete.dokulunce insanin siniri bozuluyor heleki bu pandemi doneminde benim etrafimda 3 4 kisi birakti cani bu yuzdn
Ozgesapmaz Bende canda irfan beye gidiyorum. Her açıdan çok memnunum. Çok ilgili.. Allah nasip ederse doğumu orada yapacağım. Hep iyi duyumlar aldım. Arkadaşımda orada doğum yaptı gayet memnun kaldı