Yenianneee21 Kızlar 6+5 günlük hamileyim sarı renkte akıntım var bugün de hafif kaşıntı var. Çok dikkat ediyordum enfeksiyon kapmamak için🥺 doktoruma ulaşamadım sizce çok önemli mi kontrolüm Çarşamba günü 🙏🏻
DilekDogan78 Yenianneee21 bende tam şimdi forumda sarı akıntıyla ilgili bilgi arıyordum.. bende 27+5 günlük hamileyim sarı akıntım var beyaz iç çamaşırı giydiğim için farkettim birde karnımda kasıklarım da ağrı gibi değişik birşey var enfeksiyon mu acaba bilemedim
Busrakb55 Yenianneee21 endişelenmeyin. Benim de enfeksiyonum vardı. Tedavi oldum ve geçti. Sadece doktorunuzu dinleyin
2prensessannesii Yenianneee21 Benim.akintim sürekli oluyor doktor normal demişti ama kaşıntı varsa mantar olabilir bol.bol su için
Durunbigeldim Yenianneee21 hayır bende de vardı sarı akıntı halaa var ara ara idrar testi yaptırdım enfeksiyon yok ama ben vajinal enfeksiyondan şüphelendim henüz doktorla görüşmedim ama akıntım 2 3 ay oldu şuan beyaza geçti
DilekDogan78 Yenianneee21 olmaz korkma benim daha öncede oldu toz bir ilaç içtim birde suyu cogalttim geçmişti sanırım yine oldu o kdr dikkat ediyorum ama olunca oluyor
Yenianneee21 Durunbigeldim inşallah sorun olmaz çok geçmiş olsun 🙏🏻 2 sene sonra olunca çok pimpirikliyim rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin ♥️