minemom Zehraaa98 sırt bel ağrısı hiçbir zaman dinmiyor sürekli bir ağrı var ben de de bebekte sertleşme adet sancısı gibi acılar da var bakalım hayırlısı artık doğum yakın sanırsam
minemom Zerrinatila bence sizin doğumunuz bayağı yaklaşmış ağırlar doğum belirtisi olabilir bilmiyorum inşallah her şey sizin için kolay ve sağlıklı olur
minemom alyagulce bence de öyle olsun doğuma giren birbirini haberdar etsin sonuçta happy Kids uygulamasında da bizlerrin bebekleri aynı dönemin çocukları olacak iletişimde kalmamız mantıklı
minemom Kimkibu ah o temizlik bizde de başladı ben de yakın zamanda camları halletmeyi düşünüyorum daha doğrusu annemlerle birlikte halledeceğiz bakalım hayırlısı hepimiz için bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğar inşallah
Kimkibu minemom ne güzel en azından yardım edicek biri var yanınızda ben mecburen yardımcı cagırdım camlar içim korkuyırumda şu covid mevzusundan nabim mecbur kaldım😔 babam annemi göndermiyor uzaktalar biraz doğumdan sonra kalır diyor.. kayınvalide desen kayonvalideler gelinlerine temizlik yapmazmış öyle diyor🙄 kaldım ortada bakalım.. artık yardımcıyla halletmeue calıscam..
minemom Mom047 hayatımın yarısı tuvalette yarısı mutfakta geçiyor hep açım hep tuvaletim var ve 18 kg aldım sanırsam doğuma kadar 20 kg alırım diye düşünüyorum yediklerimizi eritmek dileğiyle🙈
Madi 35+1 olduk 🙏🏻Şişlik yok,sancı yok,çatlak yok göbek küçük 25 haftalık gibi 😀 34+1 kontrolümüz vardı 2786 gr 49 cm 2 hafta öndeyiz kafamız 4 hafta önde baya iri oğlum 🙈Herşeyimiz hazır beklemedeyiz 🤲🏻
minemom Kimkibu anlamadım kuzum kayınvalideniz size yardım etmezmiymiş öyle miymiş o ne demek anlamadım 🥺
Kimkibu minemom kayınvalideler gelinlerine temizlik yapmazmıs.. temizlik gerekiyor ve yapamıyorsam temizlikci cagırmam gerekiyormus öyle dedi🙄 şükürki bunuda eşimin yanında söyledi🤣 o yüzden benim için aslında iyi oldu 😊
Madi minemom erkek 👶🏻37 haftaya kadar takip ederiz dedi doktor sonra kakar verecek ama ben normal doğum istiyorum.Doktor kabul ederse 38 haftada suni sancıyla normal doğum yapmayı düşünüyorum
minemom Kimkibu bence de sadece ona ait bir gelenek olsa gerek işine gelmemiş geline yardım etmek üzüldüm bilemedim keşke yardımcı olsa sonuçta hamilesin
Madi Zehraaa98 bugün kontrolüm vardı 37 haftaya kadar bekleriz dedi Dr sonra karar vereceğiz bpd 9.6 olmuş büyük ihtimal sezaryen