minemom Mom5444 ya ama bebeğe bir şey olursa (ALLAH KORUSUN)nasıl anlıyorlar onu nasıl takip ediliyor riskli değil mi
Mom5444 minemom tabikide hareket hissetmediğinde doktora gidebiliyoruz ☺️ Ve ebe kontrolleri oluyor kalp atışını dinletiyorlar ☺️ Ben açıkçası memnunum çünkü doktorlar biraz bana göre bazen bizleri korkutabiliyorlar işte bebeğin haftadı geri kilosu az falan diyip o yüzden ben halimden memnunum her bebeğin kilosu ve boyu aynı olacak diye birşey yok mesela. Ebe kontrolunde dıştan karına dokunarak ebe gayet güzel büyümüş dedi en son ☺️
Mom5444 Sinemer3n bu uygulamaya göre 18 haziran doğumum ebeme göre 14 Haziran ☺️ Hayırlısı az kaldı git gide korku başladı bazende deli cesareti geliyor 🤣 hemen doğurasım geliyor değişik yani
Bebek3321 minemom evet aşağıya doğru hafif sancım oldu çok da uzun süreli değildi,bebeğim hareketliydi.Her ihtimale karşı doktoruma mesaj attım.Nstye git dedi.İyiki gitmişim.
Sinemer3n minemom daha bise demiyolar ankara sehir hastanesine gidiyorum persembe gunu soracagim insallah cevabini alirim
Asdfg7654 minemom 35+6 olduk Herşeyimiz hazır. son bir haftadır adet ağrısı gibi kasılma gibi bişiyler hissediyorum birde alt tarafa doğru bıçak sağlanması gibi bi kaç defa oldu ilk gebeliğim çok da anlam veremiyorum. bu ay doğurcam gibi hissediyorum 😂
Ssssss Merhabalar, ben de 35+4teyim. Bu hafta göbeğimin biraz aşağı indi ben de gerilmiştim bebek kanala mı girdi acaba diye. Bugün kontrolüm vardır. Başı aşağıda ama henüz kanala girmemiş. Aynı haftada bu kadar kişi görmek çok güzel bu posttan haberleşsek çok iyi olur gerçekten de ❤️ vakit daraldıkça insan ne yapacağını bilemiyor korkuyla karışık değişik duygular yaşıyorum. İnşallah çok kolay güzel dgoumlarimiz olur sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza 😍 Madi @minemom Asdfg7654
Sinemer3n Mom5444 bizim ebe komsumuz da soylemisti bizler dokunarak da muayene edebiliyoruz diye. Bosuna okumamislar o kadar yil 😂
Cnsemrh minemom tam 35 olduk bizde alttan batma gibi ağrılar oluyo arada, bacak arası kemiklerim ağrıyo, belim ağrıyo, ara arada karnım sertleşiyo ayaktaken ..
minemom Cnsemrh batma ağrısı bende de oluyor böyle acılı bir ağrı bacaklarımın arasında sancı gibi değil kemik ağrısı gibi de değil tuhaf bir acı
Sinemer3n Mom5444 banada 16 haziran dediler ama ilk gebelik diye heran hersey olabilir dedi erkende olur biraz beklenedebilir sorun olmazsa dedi 😂
meraklianne1 minemom kızım olcak kısmetse 12 kilo aldım hazırlıklar bitti gibi gibi😊😊 sizin cinsiyet ne
minemom meraklianne1 maşallah ne kadar az kilo almışsınız ben 18 kg aldım bizimkinin cinsiyeti erkek hazırlıklar devam ediyor bugün de hastane çantamı hazırlayacağım
Mom5444 Sinemer3n evet bana benim karnım çok küçük geliyor yada beni çok korkuttular işte çok büyüyecek karnın diye 🤣 normal dedi bebeğede baktı oda normal dedi bakalım hayırlısı çokta boya kiloya takılmıyorum
Merve50 minemom 35+4 olduk daha ödem konusunu yaşamadım ama azıcık ayakta kalayım kaşık ağrısı beni mahvediyor onun dışında rutin bel ağrısı nefes darlığı 😂 bu haftaya kadar çatlak yoktu bu hafta oda başladı 😂kilosu da en son 32 de gittiğimde 2025 di devlet hastanesine gittiğim için arefe günü olan randevum iptal oldu ayın 26 sında randevum var bakalım o zaman öğrenicem sende durumlar nasıl canım 😍
minemom Merve50 Bel ağrısı ve kısık ağrısı en başından beri var belfıtığı olduğu için ayaklar şişmeye başladı göbeğinde çatlaklar oluştu maalesef çok can sıkıcı düzenli krem sürmeme rağmen çatladım benişin kilosu iyi maşallah inşallah sağlıklıdır😇
Mom5444 Sinemer3n benimde öyle hatta salı günü ebeye regl ağrısı gibi ağrım oluyor çok yorma kendini ağrın olunca dinlen dedi ☺️ Ama buradaki hamişleri görseniz komşum yabancı 39 haftada bisikletle geziyor 2 saat bisikletten iniyor köpeğini geziriyor 3 saat köpeğini bırakıyor 2yaşında çocuğu var onu parka götürüyor her günü kadının aynı tempoda geçiriyor 🤣🤣 bende ona baka baka kendime enerji vermeye çalışıyorum