Elayldzn Markalı beyaz ayakkabı arıyorum kızlar önerileriniz ? superstar giyiyorum ama şimdi farklılık olsun istiyorum
Birannebirbebek7 Elayldzn Nike air force klasik yıllardır olan ayakkabı ama bayılarak giyiyorum eskidikçe yeniliyorum ☺️
BusraUras Elayldzn skechers. Ben kullanıyorum çok rahat bir ayakkabı. Eşimede babalar günü hediyesi aldım 😊
Eliiiiiiffff Elayldzn skechers kadar rahat bir ayakkabı görmedim ben. Lacoste felan da kullandım ama sadece ismi var onların kesinlikle tavsiye ediyorum canım
Smyye93 Elayldzn hayır yapmıyor bende genelde beyaz renk dışında ayakkabı tercih etmem ancak ayak rahatlığı çok iyi . Puma da onerebilirim birde New balance. Ancak ayakkabı çoğunluğum Lumberjack hem fiyat uygunluğu hemde o fiyata göre kalitesi gayet iyi
BusraUras Eliiiiiiffff bende çok memnunum skechers tan. Asla giyim markası olan bir yerden ayakkabı almıyorum. Çünkü onlar kıyafetle isim yapıyorlar. Ayakkabıları da güzel oluyor evet ama rahat olmuyorlar.
Medilifegun Elayldzn kışın skechers ama yazın tek favorim crocs terlik hep onu giyiyorum birde birkenstock beyaz terlik herseye uyum sağlıyor ve rahat baslarda çok sert geliyor ama sonra zamanla ayağın seklini aliyor
bimeftun Lumber Jack markasının tam yaza uygun bi ayakkabısı var iki tane var bende eskisin yine yeniden alırım.