Trilece Ben gebe kalma niyetine girince doktoro gittim. Reglden bir hafta sonra. Dr simir testi yapti, rahime bakti kan testkeri yapti engel yok dedi. Adet tarihlerimde duzenliydi 26 gunde 1 oluyordum. Dr alttan muayne edip 5 gun sonra catlamayi bekleyen yumurtan var o gunu degerlendirin dedi ama biz o tarihlerde eşimle farkli sehirlerdeydik haliyle o ayi pes gecmis olduk. Sonraki ay ben regl gunumden sonra 1 ay onceki doktorun dedigi tarihlere gore gunu hesaplayip o gunlerde 4 gun ust uste iliski olmasini sagladim. Ve bir yerde okumustum keciboynuzu pekmezi ve muz ayni anda yenildiginde kadin ve erkekte dogurganligi arttiriyor diye. Esimede kendime de yedirdim. Ve 1 ay oncesinde de regenix max adinda folik iceren vitamine baslamistim. Iliskiden sonra heme dus almadin biraz ayaklarimi dikip yattim falan o ay kaldim hamile. Yani Allahima sukur oldu hemen. Sizde pekmez , muz deneyebilirsiniz bilmem etki eder mi ama benim zamanimda hamilelik isteyen iki arkadasimada bahsettim onlarda ilk aydan hamile kaldi. Denemekte fayda var. Ben koskanin keci boynuzuda iceren karisik pekmezini tercih ettim umarim sizde de ise yarar😁 Sevgiler💕