Dilangunes Yaklaşık 2 haftadan fazladır tekme atmıyor sadece yer değiştirme hissediyorum ittirme gibi sizce normal mi? Bu
midekoruyucu Dilangunes annesini rahatsız etmek istemiyordur 🤗 hareket ediyorsa sorun yok. İçiniz rahat olsun 🥰
Papatyams_2021 Dilangunes tekme atıp atmaması önemli değil hareket ediyorsa sorum yok hareketlerini bile hissetmezseniz sorun olur bende 29+5 haftalığım ama maşalah benim ki durmuyor 😂sen keyfini çıkar bence
Nehirimmm06 Dilangunes benim oğlum da aynı hatta post açtım yalvarıyorum resmen tekme atsın diye belki gün içinde 2 3 tane anca atıyordur
2prensessannesii Dilangunes Eğer hissediyorsanız zaten bir sorunnyoktur ama hiç hissetmiyorsaniz zaten beklemeyin
Pirincveannesi Papatyams_2021 bende 24+4 haftalığım bizimkide maşallah hareketli bazen canı yanı insanın bide biyerr gittiğimde tekme atıyo oan ah uhh ayy diye bağırıyorum utanıyorum artık valla ama yinede maşallah hareket etsinde başka ne isterim hareketine alışonca bu kezetmedipindede insan tereddüt yaşıyo şimdiden anne karnında kıskançlığa bile başladı birinin çocuğunu uzaktan seveyim sert sert tekme atıyor 😂
Mom789 Hareket ediyorsa sorun yok tekme atası yok😂 ben 34.haftafayim daha hiç tekme yemedim ya sürekli dönüyor bi sağda bi solda bi yukarıda bi ittiriyor kafasını şişiyor karnım falan hep öyle tekme atmadı hic