nerden başlıyim bilemedim benim 30 haftamdam beri çok sancım oluyordu sürekli gidip geliyorduk 36 +5 te 17 nisanda bebeğimin hareket lerini hissetmiyordum hastaneye gittik kan falan aldılar acilde sonra doğumhne ye gönderdiler muayne ettiler 2 cm açılmam warmış nst de de düzen li sancım çıkıyordu
yatış werdiler tahlillerimdede enfeksiyon çıkmış antibiyotik başladılar sancılarımın üstüne bir de böbrek ağrısı çıktı ğenişleme warmış hem sancı hem böbrek ağrısı çekmek çok zormuş açılmadan ilerlemedi hiç iki gün Bi nst Bi Çati muayenesi yapıp durdular 37+0 da hastaneden çıkarım derken doktor geldi eşini ara suni, sancı takıçaz dedi önce fitil koydular açılma olsun diyeymiş eşim geldikten sonra suni sancı taktılar ik doğum yaptım bundan önce öncekileri ben doğurmamısım
böyle ağrı çekmedim birsürü doktor stajer war sürekli açılmaya bakıyorlar çok yavaş ilerliyor
nst den çıkarmıyolar iftar saati oldu doktor lar yemeğe oturdu benim sancılarım daha çok arttı daha çok bağırıyom tek kalınca Bi panik oldum doktor geldi açılmaya baktı çatala çıkardılar beni ıkın diyolar ıkınamadım ki indirdiler bida yere çömelip ıkınçakmısım çömeldim ama ıkınamı yorum yapamiçam diye ağlıyorum doktor larda yapıcan yapıcan derken bebeğimin kafası çıktı yerde doğurdum kızımı 19 Nisan doğum lu oldu oldu bebeğim babamın ölüm yıldönümünde ben kızımı doğurdum Bira buruk için ama olsun nasip böyleymiş