Aslihane Merhaba 18haftalık hamileyim Doktorumu değiştirdim yeni gittiğim doktor 3lü tarama testi yaptı ve afp yüksek dedi ne oldugunu acıklamadı bile Diğer doktorum 2li taramada herseyin iyi demişti şimdi korkuyorm ne oldguunu bilen var mı?
Kenanizm18 Aslihane afp omurilikte acıklıga bakılıyor canım alfa feta protein olarak acılımı. Korkma cok acıklama yapmadıysa cok asırı bisi yoktur yinede kendi dr gidince danısmayı unutma yada arayarak bildir.
Kenanizm18 Aslihane pardon dr yeni degiştirmişsin aslında ona sorsan cok daha iyi olur napmam gerek felan en azından kafanda ki soru işaretleri gider.
deletedmom28 Aslihane cnm afp nin yüksek olması tansiyon ve şekerden de kaynaklanabiliyor illa kalıtsal bi bozukluk değildir yani.İnşallah da öyle olur sonuç senin için 🙏
Merrcimek Aslihane Benim ikili taramam iyi çıkınca 3. Yü yaptırmadı dr um sana neden gerek gördüler canım
Aslihane Kenanizm18 Kenanizm18 özel oldugu hLde baska bi doktora yönlendirdi 😏 Geniş ultrasyondan bakılcak dedi öyle olunca korktum 😞😞
Aslihane Kenanizm18 bidaha gitmeyi bile düşünmüyorum buna para için yaptıgını düşünüyorum çünkü gönderdiği yerle karsı karsıyalar orası 500tl ye bakıyomus 😶
Aslihane Kenanizm18 hiç bilgilendirmedi bende orda donmusum ya hiç konusmamısım 😞 korkudan eve gelince kızdım kendime
Aslihane deletedmom28 amiiiin insallah ama tansiyonum hep normal 😞 cok korkuttu beni yarın baska yere gidicem insallah biley yoktur ozaman bu kadını iyi bi şikayet edicem
Kenanizm18 Aslihane canım belge vermedi mi sana?mesela suan benimkine baktım acıklamalı sekilde yazıyo
Kenanizm18 Aslihane bide ikili temz cıkınca 3 lü yapmıolar sadece afp yapıolar. Bunun icin para aldılar mı sizden? Ek olarak
Aslihane Kenanizm18 verdi ama inan hiç bişey anlasılmıyo düşük risk yazıyo en altta sadece 😒 okadar bozulduk ki eşimle bugün geçmedi bize
Kenanizm18 Aslihane bak sen söylüyorsun düsük risk diye yani kendini dar edecek bsi yok canım ❤️ Ben bendekini yazaym sana belki rahatlatırsın kendini
Kenanizm18 Aslihane AFP 33.3 ng/mL. MoM 1.06 Acık spina bifida düşük risk Anne serum afp sonucu bu gebelik yaşı için yüksek bulunmamıştır. Açık nöral tüf defekti riski tarama cut-off degerinin altındadır.