Demir Henüz çok çok erken mercimek kadar bile olsa dahi sen yinede yüzüstü yatma annesi,neticede karnında bir canlı var🤗
Ladess GamzeAkuToklu karnım çıkana kadar yattımvalla 19 20 şi haftalara kadar ,bol bol yatın çokkkkk özleyeceksiniz 😂😂
Hanif GamzeAkuToklu daha bir sıkıntı olmaz canım 20. Haftalar da doktorlar yan yatmaya başlayın diyor.
Minikanne06 GamzeAkuToklu benimde ilk canım bende öyleydim ki hâlâ öyleyim havadan nem kaparım Aallah yardımcımız olsun 😊😊
Neres GamzeAkuToklu vallah ben 34 haftaya kadar karnımın üstünde yattim🤣 ama bi bacak capraz oluyordu yatakta 🙈 başka türlü yatamıyorum
Neres GamzeAkuToklu allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin ... hamilelik guzel dönem tadını çıkarin😍2 hafta önce Doğum Yaptim şimdiden özledim hamileligimi🙈😀
Abdbahar GamzeAkuToklu ohhhhh mis gibi yat 30 haftalığım yüzüstü yatmak şuraya dursun bacak ağrılarından yatamıyorum gram uyku yokkkk
SemaSvariKolgu Araştırdığım kadarıyla sırt üstü yatmak 3. Aydan sonra çok zararlı 3. Aya kadar istediğin pozisyonda yatabilirsin demişti doktorum ancak sonrasında bebeğe giden kan akışının sağlıklı olması için özellikle sol tarafa yatmanın faydalı olduğunu biliyorum
Irmak7544 GamzeAkuToklu 20. Haftaya kadar istediğiniz gibi yatabilirsiniz biz 14. Haftadayız ben yatıyorum istediğim gibi😬💕
Hazal89 Minikanne06 Ben 13 haftamda kontrole gittiğimde dr asla sırt üstü ve yüz üstü yatmamak gerektiğini söyledi ayak ayak üstüne atmakta dolaşım acısından bebise ve anneye zararıylımış özellıkle sola yatmak gerektiğini söyledi benim dr
Minikanne06 Hazal89 doğrudur canım sola yatmak en iyi pozisyon bende de sıkıntı olmadı yüzüstü yatmak ama bu haftalar yatamiyorum artık :)
Saliha0335 GamzeAkuToklu bildiğim kadarıyla 20.haftaya kadar istediğin pozisyonda yata bilirsin ama ben öğrendiğimden beri ya sırt üstü yada sağa sola dönük yatıyorum