Bayburtlugelin 74 kiloyla hamile kaldım 175 boyum uzun çok fazla gelmiyor du şuan 21+3 günlük hamileyim 81 kilo olmuşum aşırı acıkıyorum kendime engel olamıyorum böyle olanlar var mı
Bsranne33 Bayburtlugelin ay canım benim maşallah ne güzel bende 28 haftadayım hala mide bulantılarım var hiç bişey yiyemiyorum keyfini çıkar ne güzel kilo verilir gider bebek sağlıklı olsun yeter 🙋🏼♀️
clksyma-97 Bayburtlugelin ye canım kasma sen yedikçe beslenecek bebeğin bi tanıdığım çok zor bi gebelik geçirdi sürekli bulantı kusma ve hamileliğinde toplam 6 kilo aldı keşke 20 kilo alsaydımda onları yaşamasaydım dedi doğumdan sonra bi şekilde veriliyor diyorlar kilolara 🥰
Austosprensi_ Bayburtlugelin bende 62 kaldim suan 75 oldum 26.haftadayim hızla kilo alıyorum bende anlamıyorum ilk gebelik normal diye düşünüyorum hayırlısı bebegimizi kucağımıza alalim da kilo bi sekilde verilir
aslanreis Bayburtlugelin benimde 1.75 boyum ilk gebeligimde aynen 74 kiloyla hamile kaldım 94 kiloyla doguma girdim 20 kilo aldım ama dogumdan sonra hemen verdim 65 lere kadar düştüm bebeğiniz ve siz sağlıklı olduktan sonra kilo alınır verilir dert etmeyin
Bayburtlugelin Bsranne33 ben işk gebeligimde 19 kilo almıştım vermesi 1 senemi aldı desem yeridir cok takıyorum kafaya ya
Gozde94 Bende 50kiloyla hamile kaldım 20kilo aldım göbeğim çok çıktı sadece sanki 20kiloyu göbeğim ve yanaklarım almış 😀
Bayburtlugelin Gozde94 yaa işte benm direk bacak kalca kol yani almayan yerim yok yuvarlanıyorum resmn 😅😅
Buseninannesi_21 Gozde94 Aynı bende öyleyim 56 ile hamile kaldim 74 oldum 😐 ama önceden 67 kiloyken vücudum asla böyle değildi evet kalçam vardi ama 42 beden giyiniyordum şu an 40 bedenim ve yüzüm hiç şişmedi şaşkınım. 🤔
Bayburtlugelin clksyma-97 yaa benm sadece 2 hafta midem bulandı o kadar sürekli yiyorum eşimde yeme doguramıcan diyip duruyor iyice sinirlerim bozuluyor
Bayburtlugelin aslanreis ne güzel ya cabucak vermişsin ben spor salonuna diyetisyene gittim 6 ay kadar en düşebildiğim kilo 72 olmuştu evlenirken 63 kiloydum ne ara bu kadar aldım anlamıyorum 😅
Maheste Bayburtlugelin valla aynı durumdayız 1.71 boyum 29+2 yiz 11 kilo aldım kendime inanamıyorum sanki sürekli midem kazınıyor bu aralar iştahim açık ki normalde yemek yemeyen biriydim hamilelik bambaşka🙈🙈 sağlıklı olalım da vercez inşallah kilolari
clksyma-97 Bayburtlugelin sen doğur o zaman de bu erkekleri de anlamıyorum yani çok biliyorlarsa doğursunlar kendileri
Pelinbyrktrlr Bayburtlugelin Valla boyum 175 68 kiloyla hamile kaldım 27.haftadayım 75 kilo olmuşum sinirlerim bozuldu 😅😅
Babyjo Bayburtlugelin kuzum aybi boydayiz bende 67 hamile kaldim 32+1 deyim 88 kiloyum suan ama 2 haftadir almiyorum ve asla 88 kilo durmuyprum doktor da diyor uzun boyluyor biraz daha fazla aliyor uzulme
Elif95Kuzey Bayburtlugelin ben öyleydim ya sürekli açtım sürekli Acıkıyordum1.5 aydır geçti ama şimdide stresten yiyorum eşim olmayınca sürekli yiyorum o evdeysen yemiyorum hiç aşırı ödemim var iyicene tosarık tosbalak bişey oldm
Bayburtlugelin clksyma-97 aynennn cok sinir oluyorum her bu konu açıldığında tartısıyoruz somra zeytınyagı gibi ben senin için diyorum diyip kenara cekiliyorlar ya