Aynuromerbyr12 Canlarım 17 haftamıza girdik gündüz değilde gece aşırı bir mide yanmalarım başladı ne yapabilirim yada ne yiyebilirim?
midekoruyucu Aynuromerbyr12 doktorunuza danışarak mide koruyucuya başlayın derim. Gaviscon geçici çözüm sağlıyor
Burcu_NFUE Aynuromerbyr12 A101 altınkılıç markası kefir kefir kefir marka öneriyorum çünkü Eker vs denedim faydasını göremedim ama altınkılıç markası hem gaz hem kabızlık hemde mide yanmasına gerçekten birebir bide sabahları aç karnına mutlaka için 🙏🙏
TubaEla Bende 19.haftamdayım uzun süredir mide yanması yaşıyorum maden suyu iyi geliyor birde doktorum gaviscon yazdı arada kullanıyorum oda iyi geliyor
Sevi36610 Benimde öyleydi.dahiliye doktoruna gittim panto yazdı sabahları aç karnına içiyorum çok iyi geldi 34.haftamdayım mide yanması şikayetim geçti.
Fasulyemom Benimde yemekten sonra ve geceleri çok mide yanmam oluyor. Yemek yerken soda ve ayranı karıştırıp içiyorum çok rahatlatıyor deneyim isterseniz belki sizde de işe yarar. Bende süt falan işe yaramamıştı