Srfdmr37 Kızlar 3 gün adete bu ay ovülasyon yapmadım ama belirti olarak hiçbişeyim yok sizin nasıl belirtileriniz oldu
Bfduam Srfdmr37 beraberiz canım, ovulasyon bende kullanmıyorum. Belirti artık çok ikna edici değil, her ikiside benziyor ve yanıltıyor sanki bizleri. Beş gün önce test yaptım negatifti. Sende durumlar nedir?
Srfdmr37 Bfduam geçen ayda birlikteydi adet günümüz ben 4 ay kullandım ovülasyon çok net yumurtlamam vardı her ay ve yumurtla çatladığo anda göğüs hassasiyetim başlardı bu ay 19 u olucak ama göğüs hassasiyeti yok hiç hemde. Belirti olarak akıntı var yoğun ve kasık ağrım olmuştu 2 gün önce başka bişey yok şuan senin varmı
Srfdmr37 Srfdmr37 aynen belirtiler aynı oluyo adetle ama anlamıyorum artık kafaöa takmamak içinde ovülasyon yapmadım sürekli gün sayıyoruz ve stres yapıyoruz akışa bıraktım biraz bu ay bide meryem suresine başladım hergün okuyorum bugün 20. Gün felan bakalım
Srfdmr37 Bfduam aynen bekliyorum şuan bir belirti yok kesin adet olucam resmen ümitsizliğe kapılfım artık
Srfdmr37 Bfduam bende de henüz bişey yok bel ağrısı ve kasık ağrım oluyo ara ara göğüs uçlarımda ağrıyo ama adet öncesi aynı şeyler işte