Sevda-23 Kızlar 22 haftalık gebeyim memleketime gitmek istiyorum yaşadığım yerle arası 5 saat benim haftalarımda olup yolculuk yapan varmı lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız🌸
Lulemom Sevda-23 25+5 deyim. 12 saat yol geldim. Doktorum izin verdi. Yorgunluk dışında bi sıkıntı yaşamadım. Ama normal insanlarda 12 saatte yorulur 😄 doktorunuza danışın tabi yine de
Evintoprak Sevda-23 bende 22 haftaligim haziranin ilk haftasi ailemin yanina gideceğim insllh 5 saat suruyo adana konya arasi bi sknti olacagini sanmiyorm
Asil_Egem Sevda-23 iki saatte durarak gidebilirsiniz diye biliyorum ama otobüs olmasaydı sıkıntı malum o baya bir durmuyor 🥰
zeynpdemiiir Sevda-23 doktorum bana 2 3 saatte bir durup 15 20 dk yürü demişti tabii bu kendi aracınızla giderseniz mümkün olur 🌸
Denocan33 Sevda-23 ben 26. Haftadayım her hafta yazlığa gidip geliyorum, 4 saatlik yol sadece tuvalet ve ayağını uzatamama biraz rahatsızlık yapıyor ama her şey yolunda gidiyorsa seyahat yasak değil.
bankaci26 Sevda-23 valla 34 haftadayım yarından sonra 15 saatlik yola gidicem sonra 37 de bide dönüş var 😀 doktoeum sıkıntı yok gidebilirsin dinlenerek dedi çok merak ediyoeum nasıl olacak 😀😀
momsboys Sevda-23 33. haftamda 5 saat yolculuk yaptım 2 saatte bir inip 10 dk yürüdüm 34. haftamda tekrar eve döneceğim 5 saat. doktorum onay verdi