mrv777 1 gun gecikmeyle hislerime dayanarak idrar testim pozitif cikti kan testinde de 97.7 hcg sizlerin baslangic hcg leri nedir acaba ?
Sema166 mrv777 İlk gebeliğimde 5 gün geçmişti 3 bin küsürdü 2 gebeliğimde reglime 1 hafta varken 45 di değerin normal bence önemli olan güzel artması hayırlı olsunbebeğin ☺️
ilaydanurhavvat mrv777 tatlım bnimki bi günlük gecikmeyle 76 ydı. Diğer gün tekrar test yaptım 146 çıktı. Şimdi 33 haftalığız çok şükür ❤️🙏🏻
Sedatasdan Gecikmeden yapmıştım bende canım testi bebek istiyorduk duramadım yağtım 5.8 di şimdi çok şükğr 30 haftalık olduk 😊
GamzeAkuToklu Bende adete 3gün kala gördüğüm rüya üzerine bi anda gidip test alıp öğrendim şook🤗🙏🏻 Adet gecikmeden kan değerim 32.9 çıkmıştı..
ozlemkrts GamzeAkuToklu bende gördüğüm rüyandan etkilenerek test yaptım 5 haftalık hamileymişim😀 şimdi 9 haftalık
Bernaaa Canım başka değerlerle kendininkini kıyaslama sakın.benim 3gün kala 66 çıkmıştı şimdi nasipse yarın doğum yapıyorum..herkesinki farklıdır önemli olan 2günde bir en az iki katı artışı olması unutma...m
Bilgesevgec mrv777 tam adet tarıhım de 39 du canım.. Ikı gün sonra 158 önemli olan 2 günde 2 kat artması🤗
Duygu_k Adetim düzensizdi, bir önceki aya göre üç gün geçmişti evde test yapıp iki çizgiyi gördüğümde 😊 ondan da 4 gün sonra kanda baktırmıştım 6117 çıkmıştı 🙈 nasıl heyecanlı bir gündü o gün 😍 şimdi üç aylık olduk 😇