Ekvatoral Cansuve Benim de hep baş aşağı poposu da sağ taraftaydı acaba ondan mı diye düşünüyorum. Ama orası yumuşakken de ağrıyor. Hassasiyet var. Sıvazlama hareketini yapıyorum hafif onda da sızlıyor. İnşallah ciddi bir durum değildir 🙄
Fatosef Ekvatoral aynı ağrı bende de var malesef kaburgam batar gibi oluyordu şimdi de et ezilmesi ağrısı var yatirmiyor geceleri. Safradan mi bilmiyorum ama kaburgam kırılmışta batıyormus gibi çok kötü bir ağrısı var soracağım doktora gidince
Ekvatoral Fatosef Birçok kişi bu konudan muzdarip demek ki. Eşim de bebek baskı yapıyordur iyi düşünelim diyor. Çok geçmiş olsun size de 🌸 Benim ağrım hiç kesilmiyor zaman zaman artıyor ama tamamen geçmiyor hiç
Fatosef Ekvatoral malesef öyle geçmiyor. Ablam doğum yapalı 2 yıl olacak hala ara sıra ağrıdığını söylüyor. Onun da safrada çamur vardı. Size de geçmiş olsun inşallah geçer dogurunca.
Ekvatoral Fatosef inşallah. Bana çok kişi dedi ameliyatını geciktirme gebe kalmadan ol diye ama malesef atak döneminde geçsin hemen olacağım dedim sonra ağrı geçince geçti diye vazgeçtim. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah 🤲🌸