Zezeeeyyldrm Hamileliğini sürekli sıkıntılarla,zorluklar geçiren anneler bebekleriniz nasıllardı huysuz muydular bunun bir etkisi oluyor mu?
Uyumsuzzz Zezeeeyyldrm hamileyken stresli olan gebelerin bebeklerinin kolik bebek olduğunu duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum eğer öyleyse işimiz zor stressiz bir hayat yok malesef 🤔
HavvaMerve Zezeeeyyldrm Tabikide etkisi oluyor kızım da bizzat yaşadım sürekli karnımda taş gibi oluyordu doktor bile ultrason da bakmakta zorluk çekiyordu erken doğdu ve kolik bebek oldu gazdan 6aya kadar çekti 🤦🏻♀️ Hep anne karnında yaşadığı stresten kaynaklı 😐
Mom789 Acikcasi son 2 ayım sıkıntı stres üzüntü aglama zorlama es ile problemlerle geçti yeni yeni topluyoruz ama yinede limoni ve ben aşırı mutsuzum yani 1ay sonra doğunca görcez çocuk nasil bir psikoloji içinde doğacak
Zezeeeyyldrm Mom789 ina May Gaskinin kitabında diyodu eğer bebek anne karnında anne ne hissediyosa doğum anındada o şekilde gelirmiş mesela sürekli kavgayla geçen bir hamilelik sürecinde bebekte doğarken can yakabilirmiş ne kadar doğru bilemedim kitabın bi kısmında öyle geçiyodu.
Zezeeeyyldrm Mom789 kitapta öyle diyodu bakalım😀 Ama benim dediğim bebek huysuz mu olur nasıl olur deneyimleyen vardır mutlaka bakalım.
Uyumsuzzz Zezeeeyyldrm aynen öyle ama bebekten kaynakşı stresler değilde daha çok dış etkenler olarak düşünüyorum ailede kavga iş güç vs
Zezeeeyyldrm HavvaMerve tahmin edebiliyorum aynı durumu yengemde yaşadı gecesi gündüz gündüzü geceydi 😊