[silindi] Busra24 okumak ömurden kayip degildir aksine, Yasadiginiz en guzel zamanlar o zamanlardir. Annelikle kiyaslamiyorum her seyin zamani var.
[silindi] Flower3 yo yas farkimiz cok fazla değil ben biraz fazla küçük gosteriyorum yani gosteriyordum o zamanlar 😂 dogum cocuk ikinci hamilelik derken smdi gecti tabii😊
Flower3 Deniz59 ben artık sıkıldım bazen yorum yapmaktan çevremde bazı tipler var yaşa cinsiyete herşeye yorumları var 😃
Minnakkannesi Flower3 yok artık 27 erken mi gerçekten 🤣🤣 bende o yasta anne oldum ama çocuğumla aramda kuşak farkı çok olacak diye üzülürken küçük anne ilginçmiş🤣 doktorlar 35 ten sonrasını önermiyor bile 😅
Zezeeeyyldrm Flower3 bende 27 yaşımdayım ben geç kaldığımı düşünüyorum gerçibşükürker olsun rabbim daha iyisini bilir ama ben hep daha erken yaşta anne olmak istemişimdir nasip olmadı😊 ablam var mesela 31 yaşında 18 yaşında evlendi kızı hemen hemen yetşti ona arkadaş gibiler hep öyle olmak istemişimdir
CansuDRY Flower3 Olduğunuzdan küçük görünüyorsanız, öyle düşünüyor olabilirler. Bunu yaşınız için değil, sizin için söylüyorlardır. Ben de küçük görünüyorum. 24 yaşında anne oldum. Çocuğun, çocuğu olacak diyorlardı.😅