balkiz12 Sibell34 canım benim herşey inşallah gönlünce olur bebişinide sağlıcakla al kucağına Rabbim eşlerimizde akıl fikir versin yuvamıza mutluluk huzur versin böyle olaylarla geriliyoruz işte
SeydaErkmen Sibell34 annesi olan sensin. Sen karar verirsin çocuğunun ismine. Hiç susma bence kendin ne istiyosan çocuğumun ismi bu de. Kimse senin adına karar veremez kimse de buna kırılmaya darılmaya hakkı yok.
Mineeaa Sibell34 onu dokuzu bilmem valla tavrınızı koyun hangi devirde yaşıyoruz eskidenmiş o büyük isimleri koymak. Valla derdini ağrısını sancısını sen çekipte isme onların karar vermesi çok canımı sıkıyor. Çocuk sizin ne isterseniz onu koyun bence.
Didi6 Sibell34 Hatun tek başına hoş olmaz, ama ikinci isim olarak çok güzel bence. 🌸 Ayşe Hatun Hüma Hatun Hafsa Hatun Gülfem Hatun Tarihten kadınlarımız. Bu şekilde güzel durur 🥰
annesininmelegi41 Sibell34 hörüyü seçtim en azından hörü bakarmısın derler ileride iş ortamında hatun bakarmısın denmesinden iyidir
Sibell34 annesininmelegi41 aynen canim bir ortamda biri hatun geliyor.dese tanimayanlar tuhaf karsilar simdiki erkek milleti malum hatun geliyor dedimi.kimin hatunu ne hatunu veya aklina gelen farkli dusunceler olur.
Beyza070707 Sibell34 benim kendi annemin adı da hatun ama kendi ismini kendisi bile sevmiyor onun zamanında dalga geçilmemiş hiç ama o zamanla şimdi ki zaman bir değil kesinlikle tavrınızı koyun bencede küçücük çocuğa hatun mu denir 😓
Sibell34 Beyza070707 annenin ismi hatunmus.yani dusun annen bile ismini sevmiyor.torununa koydurtmak istemez belki ama bizim kayinvalide binlari dusunmuyor.malesef
Beyza070707 Sibell34 malesef kaynanalar asla kendi annelerimiz kadar anlayışlı düşünceli olamıyor oysa kimse kimsenin çocuğuna karışmasa hayat o kadar güzel olacak ki
annesininmelegi41 Sibell34 çok haklısınız. Basit düşünürsek anasınıfına gittiğinde bile çocuklar şaşıracak yanlış şeyler söyleyecekler çocuğa çünkü babası evde annesini hatun diye sesleniyor. Hatun gel diye sarılıyor hatun çay koy diye sesleniyor.
SevdaSezer Sibell34 bu örnekleri de eşinle güzel güzel konuş. Onu suçlayarak kızarak değil olabilecek ihtimalleri değerlendirerek sakin sakin konuş ki inat etmesin.
SevdaSezer Sibell34 canım bende ağrılıyım. Genelde bizde çocuklara anne baba ismi verilince tuhaf karşılarlar. Çocuğuna bizim ismimizle hitap edecekler diye yadırgarlar. Seninkiler niye öyle anlamadım. Oğluma küçük kardeşimin ismini verirken bile çok çekimser davrandım. Bence olayı eşinle hallet. Ben nasıl kızıma annenin ismiyle hitap edeyim saygısızlık etmek istemiyorum falan de😉🤫
Annecik_ Sibell34 şöyle konuşsanız zamanında Hatun ismi çok kullanılırmış ama yeni nesilde yok bak çocuk okula gidecek arkadaşları tarafından tuhaf karşılanmasın diye direk annesinin adına tepki vermişsiniz gibi de olmazdı.
hunilianne Sibell34 anne babadan başka kimsenin karışmaya hakkı yok ki yaa. Hatun ne ayrıca millet niye her şeye karışır🤔
_glc1991 Sibell34 kimlik çıkartmaya kendin git dicem ama çocukla nasıl olur bilmiyorum eşin gidicek büyük ihtimal oda istemediğin halde yazdırmaz umarım kimliğe o ismi