rumyysaa Normal doğum için hazırlığınız neler? Vajina yumuşatma, squat hareketleri gibi şeyler yapıyor musunuz?
Atesmom rumyysaa ya bana doktorum sadece yürü dedi ama onuda yapamıyorum gelen giden de yok öyle beklemedeyim:)
Hayalizlerim rumyysaa perine masajı, squat, pilates,hurma, adaçayı, göğüs masajı doktorum yapmam gerektiğini söyledi ama düzenli yapmıyorum
Burcuckmk rumyysaa doktorum çömelme haraketleri ve perine masaji yap dedi ben sadece haraketleri yapiyorum perineye baslamadim
rumyysaa Atesmom ben de çok fazla yürüdüğümü düşünmüyorum evin içinde sadece. Ama böyle belirsizlikle beklemek insanı çok heyecanlandırıyor, gece rüyamda sabah düşümde her an aklımda ne zaman acaba diye . Allah yardımcımız olsun😊
Nhlady Atesmom 🤣 bendede gelen giden yok artik ben ufak ufak kosu yapiyorum yine gelmiyor bence kismet onlar zamanini biliyor ve o zamandada gelir biz bosa ugrasiyoruz🤣
rumyysaa Hayalizlerim 5 çocuklu bi anne son hamileliğinde pamuğa yağ döküp onu vajinasına koyduğunu orayı yumuşattığını nornal doğum un kesisiz olduğunu söylemişti ben de şimdi hergece öyle yapıyorum inşallah faydası olur
Hayalizlerim Asya61 lansinoh krem sürüyorum göğüs uçlarını baş ve işaret parmağının arasına alıp öne doğru çekerek masaj yapıyorum hem göğüs uçlarını çıkarmayada yardımcı oluyor
Hayalizlerim rumyysaa hmm benim doktorum buğday özü yağı ve lavanta yağını karıştırmamı söyledi ben o şekilde yapıyorum
rumyysaa Hayalizlerim bende kantaron yağı ve zeytin yağını karıştırıyorum. Ama her ikisi de olur bence yağ sonuçta. İnşallah kolaylıkla doğururuz:))
flowers rumyysaa doktorum normal doğum icin hicbir tavsiyede bulunmadı bana. İnternetten gördüğüm kadarı ile hurma yiyorum bide evde hareket etmeye çalışıyorum. 38. Haftamda çatın çok dar dedi, zorlanırsın ama 39. Haftada yine gel bakalım dedi. Pazartesi gideceğim. Normal doğum icin tek bir tavsiyede bulunmaması garip geldi acikcasi
Nhlady flowers InshAllah bebisini saglikla kucagina alirsin ama catini dar gormusse zorlama bence saglik en basta geliyor cunku