Ebrarata Kızlar merhaba az önce kabin içine biraz çamaşır suyu pas ve kireç sökücü koydum suyun ısınmasını bekledim geri döndüğümde suyu koymak icin çok ağır bi koku geldi bogazimi yaktı hemen su içtim anlık bi olay oldu çok korkuyorum birsey olur mu acaba
Deniz-Demirin-Annesi Ebrarata çamaşır suyu ve kireç çözücü karıştırılmaz zaten herhangi bi kimyasal diğer bı kimyasalla karışmaz çıkan gaz zehirler
Zezz Ebrarata napiyorsun camasir su ile bi kac kimyasal madde zehirler seni neden boyle bisey yaptin Dikkat et
Deniz-Demirin-Annesi Ebrarata yok hemen ortamdan uzkalasin ama ilerleyen saatlerde mide bulantısı kusma olursa mutlaka doktora gidin birisi yoğurt yiyebilirsn demiş ama ben de onu sarımsaklı yoğurt yenmeli diye biliyorum daha etkili başıma geldi daha önce gebe değildim ama etkisini hemen fark ettim tabi bolca da şu tüketmeye bakın
Deniz-Demirin-Annesi Ebrarata olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut dikkat et bi dahakine bence zaten hamileyken kimyasal şeylerden uzak durmaya çalış
Zezz Ebrarata cok şükür..cok olay gördüm yazmadim senden haber gelene kadar genc kiz boyle karisim yuzunden betin kanamasi gecirmisti..bikez hamile degildim oructa yapmistim bende ölüyorum diye dışarı atrim kendimi..bi daha hic bir kimyasal karistirmadim