Merhaba kizlar biraz uzunca olacak ama tecrübeleriniz varsa bilmek istiyorum. 28 haftalık hamileyim ilk 4 ay azcik tatlı yemek bile tiksindirirken şuan çikolata şelalesine dalacak, serbet havuzunda yuzecek durumdayım. Feci tatli isteğim var. Kendimi durdurmuş halimle bile yiyorum epey sonra da çok üzülüyorum pişman oluyorum 😔 doktorum şeker yuklemesini yaptirmami tavsiye etmedi. Açlık tokluk kan şekeri takibi de istemedi şimdiye kadar hiç. Sadece bebiş biraz iri porsiyonları küçült dedi o kadar.Rutin tahlillerde açlık kan şekerim normal gorunuyor ama tokluk hiç bakilmadi. Çok çok ciddi bir kilo alımım da yok. Bu kadar istek normal mi merak ediyorum. Tamam erkek bebek istermiş tatlı da yani ne bileyim bu nedir 😀 sorum şu aslında şekerinizle ilgili bir sıkıntı olsa bunu hissediyor musunuz ? Belirtileriniz oluyor mu ? Doktorun bana söylediği amniyon sıvısından ve bebeğin gelişiminden anlarız şeklindeydi ama ben nerden anlayacagim 😒 Açıkçası güveniyorum kendisine bilgisine ondan yana kuşkum yok ama acaba en azından açlık tokluk takibi istemeli miydi diye düşündüm. Ya da istenen gebelerden neye göre isteniyor? Vicdan azabından artık tecrubelilere sorayım dedim 😒 bir de bir arkadaşım da gebe şuan ve doktoru o kadar korkutmuş ki şeker konusunda acaba ondan da mı etkilendim diyorum. Gerçekten vesvese olmaya başladı bende isteğim oldukça buna yoruyorum. okuyanlara çok teşekkürler 🙋