Aynur-13 Goksugul bende hamileliğimin başından beri turşu salatanın böyle ekşi suyu olur ya onu çok yer içerdim ama oğlum oluyor ❤️😂
Yavuzun1annesi2 Goksugul ben çok çilek yedim ilkimde oglum oldu bundada hep böyle şalgam erik kaysu yiyesim gelyor 11+1 günlüğüm daha cinsiyetimiz belli degil pazartesi gidcem 😅😅
Masalannesii Goksugul aminn teşekkürler hepimiz sağlıkla kucağımiza allahım inşallah 🙏❣siz kaçıncı haftadasınız 😇
Yavuzun1annesi2 Goksugul amin ınşallah ogluşum var bitane inşallah tabi önce sağlıklı olsun eli ayağı düz olsun hayırlı evlât olsun ama kızım olsun istiyorum tabi hayırlıysa🤲🤲😇😇
Didemmmmm Goksugul 😉😉 annemde hep ekşi yemiş 3 tane kızı olmuş 🤣🤣Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah da cinsiyet i önemli değil 🙏🙏
Yavuzun1annesi2 Goksugul inşallah cnm sende inşallah saglıkla al kucagına ve tüm annelar herkes saglıkla kucagına alsın evlatrını çok güzel bi duygu rabbime binlerce şükür bu duyguyu geç olsada tattım🤲🤲😟😟😔😔
HavvaMerve Goksugul Bu hamileliğim de en çok bol limonlu ayva ve kornişon salatalık turşu tükettim ve kızım olacak Allah’ın izniyle ☺️🥰
Ssezen12 Goksugul Hem tatlı hem ekşi yedim kızım olucak 🙂 Nerdeyse hergun tuzlayip limon aksaminada dondurma yedim 🙂
en_guzel_emanetlerim Goksugul canım ekşi tuzlu şeyler isterdi tatlıdan tiksinmiştim kızım olacak allahın izniyle az kaldı
kadriye25 Goksugul tatlı ile cebellesiyorum resmen yememek için kendimi zor tutuyorum oğlum olacak inşallah 🧿💙🤲
Susamtanem2 Goksugul Şuan hala yiyorum bunu yazarken inşallah bişey olmaz çünkü baya yiyorum bı ara tuzlu limona da başlamıştım onda frenliyorum ama erik çıktı pahalı falan dinlemeden 2 aydır resmen kilolarca yedim 🤣