Goksugul Kızlaaar Hani ekşi kız tatlı erkek derler ya, hamileliğinizde en çok ne yediniz ve neyiniz olduğunu öğrendiniz 🥰 ben sürekli limonlu ekşili tuzlu şeyler yemek istiyorum tatlıyı hiç istemiyorum ama henüz cinsiyeti bilmiyorum. Fikir olur 🥰
co2041 Goksugul hep eksi şeyler yedim yemeye devam ediyorum 20.haftadayım değişmezse doktor erkek diyor😅
Zehra60muhammed Goksugul valla canım öncelikle sağlıklı olmaları amabende ekşi yedim normalde ekşi kız derler turşu,erik ekşi geliyordu sürekli aklıma ama cinsiyeti erkek😊
Zeynep0886 Goksugul walla ilk hamileliğimde hep tatlı yedim erkek oldu şimdi hep ekşi yiyorum yine erkek dedi doktor anlamadım gitti 🙈
MinikMucizeninAnnesi Biraz batıl bence 🙊 Arkadaşım inanılmaz derece de limon yiyordu tatlı asla yemiyordu oğlu oldu 🥰 Bende 7+2yim tatlı görünce midem bulanıyor devamlı eksi yiyorum bakalım ne olacak 🙊🥰
Susamtanem2 Goksugul Kızımda tatlı yemeyen ben tatlı yedim oğlumda deli gibi tuzlu yeşil erik alakası yok bence yemekle bebeğin
YagmurAnnesi Goksugul kızımda da oğlumda şerbetli tatlı aşerdim, kızımda sonradan çikolatadan tiksindim. Uzun bir süre çikolatalı şeyler yiyemedim ama deli gibi turşu yiyordum 😋
Zeynep0886 Goksugul inanın benimde hala insanlar inanmıyor erkek olacağına tüm belirtiler kızdı çünkü doktorum bile şaşırdı erkek olduğun görünce 😁
Susamtanem2 Goksugul Şuan hala yiyorum bunu yazarken inşallah bişey olmaz çünkü baya yiyorum bı ara tuzlu limona da başlamıştım onda frenliyorum ama erik çıktı pahalı falan dinlemeden 2 aydır resmen kilolarca yedim 🤣
Hilalyy Goksugul kesinlikle 40 kilo erik yemişimdir oğlumda şimdi kız deli gibi tatlı çikolata yiyorum 🥰🌸
ozgei Goksugul deli gibi ekşi tuzlu istiyorum ben de, normalde tatlıya bayılırım şimdi hiç istemiyorum, oğlumuz olacak Allah nasip ederse 😍