rabia2595 Yarin dogumum var arkadaşlar bebegim ve benim için birer ayetel kursi okuyup dua edermisiniz cok heyecanli ve tedirginim . Simdiden hepinize teşekkür ederim insallah guzel dogum hikayem olurda buraya yazarim 😊
Yaagmurr rabia2595 Okudum canım.Rabbim tek avazda sağ salim evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah 🌸
Aysegultkk rabia2595 okudum canım rabbim sağlıklıkla kolaylıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
Ocak2022 Okudum 🌼 rabbim kolaylıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 💛 seni ve tüm anneleri 💛
rabia2595 Mbetul aminn inşallah Allah razi olsun hepimizin hayirli dogumlarla yavrularımıza kavusmamizi nasip etsin Rabbim 🌸
rabia2595 Aysegultkk insallah Rabbim razi olsun sizlere de hayirli guzel dogumlar nasip etsin insallah 🌸
Eliiiiiiffff rabia2595 okudum canım bugün doğumun sanırım. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️
[silindi] rabia2595 okudum güzel anne 🤲🏻😍 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz doğum bekleyen annelere olsun ❤️❤️❤️❤️ Amin 🙏🏻
rabia2595 [silindi] insallah hepimiz hayirli dogumlarla evlatlarimizi kucagimiza aliriz guzel duaniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun 🌸😊