Selam kızlar☺ nerden başlayım bilemedim kısa kısa anlatayım 😊 sıkıntılı bi gebelik süreci geçirmedim çok şükür ufak tefek şeyler dışında ama 17. Haftamda hafif preeklamsi ve bebeğin suyu azaldığı için 1 hafta hast. Yattım sonrasında hemen tansiyon ilacı ve kan sulandiriciya başlandı şükür ki 34. Haftama kadr geldik ve tansiyonum tekrar yükselmeye başladı hem kullandığım ilacın dozu artırıldı hem bi ilaca daha başladık 35 haftaya gelince bende bi günde ödemler oluşmaya başladı değişik bi şişkinlik oldu ultrasonda plesantada delikler oluşmaya başlandığı görüldü bunlar hayra alamet değil dedi doktorum ve 3 günde bir kontrol istedi bir hafta sonra doktorum hemen 2gun 2ser dozdan ciğer geliştirici yaptırdı ve 14 mayısa gün verdi ama benim ufaklık rahat durmadı ve arife sabahı 36+4 doğuma alindim çok korkuyordum oğlum ufacikti ameliyathaneye giderken ordaki iğneyi vs değilde oğlumu düşündüm çok ağladım ama doktorum sağolsun cok güzel konuştu benimle rahatlattı epidural sezaryan oldum belimden katater takıldı iğneyi hiç bir şekilde hissetmedim hiç irkilmedim hatta hadi yapın iğneyi dedim o ara sıcaklığı hissettim😂 o kadr guzel bi ortam vardiki esimde yanındaydı herkes çok enerjik çok kibardı güldüm eğlendim derken bi anda oğlumun sesini duydum ve hic bir cekistirmeyi hissetmedim burda okurdum hep migdem bulandi vs vs diye inanin ben damar yolu acilirken bile bayilirdim ama hic bisey hissetmedim hemen temizleyip verdiler öptüm kokladım kokladım doyamadım almadılar yanımdan doğum bitinceye kadr beraber çıktık o bebek odasına ben odama ama hemn getirdiler emzirdim sütümde gelmişti bütün korkularım geldi geçti 2880 50 cm doğdu bal yanak oğlum herşey çok güzeldi hemen yürüdüm gazım çıktı oğlum iyiydi ve yanımdaydı dogum acisina dair hic birsey yoktu üstumde degisik bi enerjim vardi ertesi gun bayram oldugu icn rica ettim doktorumdan evime geldim sadece 1 gun yattim hastanede şükürler olsun bu günüme yatmadım hiç desem yeridir yanımda eşimden başka kimsem yok beraber yaptık yapıyoruz herseyi allah ondan razı olsun😂😂rabbim isteyen herkesin dualarını geri cevirmesin hamile olanlarimizida sağ salim bebeğine kavustursun sağlıkla büyütmeyi nasip etsin varsa sorularınız yanıtlarım kızlar 😂😂