Belginnnn55 Kızlar ikiz erkek oğlum olucak.fakat isim konusunu aile arasinda hallederiz diye düşündüm.fakat biraz isim konusunda fikir ayrıcalığı yaşayınca sizlerden fikir almak istedim.eşim biraz marjinal isimlere düşkün.onuda kırmak istemiyorum eninde sonunda ortak karar bir isim vericez inşallah.düşündüğü isimler Gurur ve Cesur bu iki ismide ayrı ayrı olumlu veya olumsuz yorumlarmisiniz.bana degisik geldi.ikiside acaba benmi yanlis dusunuyom.simdiden tesekkurler.
milena11 Belginnnn55 hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah😍 ama bu iki isimde daha çok lakap gibi geliyor. Bencd biraz alternatif düşünün tai eninde sonunda önemli olan sizin beğenmeniz
Sonay-34 Belginnnn55 baya marjinal tabi içine sniyrosa seviyorsa baba sonuçta bişi diyemeyiz ama daha alaturka isimler ikizlerde güzel duruyor bence selim -Selçuk efe -Ege mehmet -Mustafa emir - eren
Lilasever Belginnnn55 gurur çok güzel ama cesur. Bilmiyorım hiç hoş gelmiyor Gurur -Onur Gurur-Doruk Aklıma gelen
4434 Belginnnn55 ben pek sevmıyorum bu ıkı ısmı de yanı çok ağır isimler gelıyor bana sankı bebek ismi değil gibi sizin dediğiniz gibi Ediz Gediz Efe ege aras Atlas gıbı isimler daha guzel bence
Asyaayaz1 Gurur ismi çok hoş ama yanlış anlamayın cesur ismi genelde evcil hayvanlarda çok duyar oldum köpek ismi olarak yinede sizin tercihiniz tabiki🌸
Belginnnn55 Asyaayaz1 anladim.yanlis anlasilcak.bir sey yok burda acilan postun zaten amaci o tesekkur ederim bilgi icin.ben iki ismide suana kadar hic bir canlinin kullandigini gormedim.
Belginnnn55 milena11 anladim.cok tesekkur ederim.yani banada isim gibi gelmediginden.burda post actim.benim dusuncem hani.ömer emir ediz deniz hakan gökhan vb isimler
Belginnnn55 Lilasever anladim.vallah banada degiisk geldi bir cocugun arkasindan cesur diye seslenmek.sizin begenmemizin sebebi nedir ozel degilse o isimde bir tanidikmi var
Belginnnn55 4434 vallah benimde.tuhafima gitti.hani surekli yetiskinlikte ismleri uzerinden konunolucak gibi.cesur ol cesur sun nasil cesursun.veya gururlu ol gurursuzmusun gurur yapma gururun olsun gibibiism uzerinden sacma muhabetlere maruz kalicak gibi
4434 Yani bana da öyle geldi tabiki tercih meselesi saygı duyuyorum son zamanlarda ıkı ismi de çok duyuyorum ama bence sizin begendiğiniz isimler daha hoş 💜
merve1212- İkisi de hoş değil sanki ama özellikle gurur hiç olmamış gibi ya 😔 ama anlam olarak hoşuna gidiyorsa bunlar Gurur yerine Kıvanç, Cesur yerine Mert, Alper falan düşünmez mi acaba eşiniz ? Ya da sizin aklinizda bunlardan farklı bir isim var mı?