Asil_Egem Melikesvm rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin darısıda bizlere olsun inşallah zamanı gelince 🥰🌸
Melikesvm 4434 cabuk gecıyor zaman bebegımızı ultrasyonda gorecez dıye zaman sayarken bı bakıyorsun gecmıs zaman
4434 Melikesvm dimi canım sımdı bıle 5.5 ay oldu nasıl geçti anlamadık Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
Emelzeynep Melikesvm bende pazartesi 38+2 olucam inşallah doğum sonrasınıda kolay atlatırız sütümüz bol olur🙏
Senaaa1 Melikesvm ayy benmde salı 🥲🥰 aşırı duygu karmaşası yaşıyorum korku yok ama var gibi de heyecan zaten tavan 🤭
Gzm14 Senaaa1 benim pazartesi ama duygu konusinda çok karışğm bnde ilk gebeliğimde çok bilmedim yani ama bunda çok karşk acaba bana bişe olurmu kızm daha 4 yaşnda iyi baklrmı ona vs.çok duygusalm korkuda var
Gzm14 Melikesvm bnmde pazartesi doğum inş el ayakta şişme yok fazla da uykusuzluk çok var artık ve sürekli wc ye gitme
Senaaa1 Gzm14 oyy ya arkada bi tane daha çocuk olunca dmeek ki böyle oluyo 🥺 rabbim sağ salim evlatlarını sana seni de evlatlarına bağışlasın inşllahhh🙏🙏