Semraygun nurbebek01 rennie şurup kullanıyorum ben doktorum yazdı çok iyi geldi sırtıma vuruyo yanması o kadar kötü oluyorum
Minikyavrum46 nurbebek01 26+4 teyim bende de mide yanması var yemekten hemen sonra sıvı almıyorum, bide yanmaya başlayınca yudum yudum az az süt içiyorum bende biraz olsun işe yarıyor inşaallah sizede yarar.
tonbikinannesi nurbebek01 20.haftamdan beri yaşıyorum 30 haftalığım artarak devam ediyor maalesef şurupların hepsini kullandım etki ediyor bittiğinde perişan ediyor
Senaaa04 nurbebek01 şuan bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyor doğuma yakın aşağı indiğinde rahatlar anca
-BusraKA- Semraygun kesinlikle tek iyi gelen şurup bence bn kendim teklif ederek doktorum yazmıştı normal hayatımdada yanma yaşarım o zmanda tablet kullanıyordum
Semraygun -BusraKA- ben de doktora dua ediyorum içmek istemiyodum ilaç aslında niye kendine eziyet ediyosun dedi yazdı sağolsun
fatmakolay Benimki daha kötü mide yanmam kusma ile sonuçlanıyor kusmadan rahatlayamıyorum daha 23. haftadayım böyle nasıl olacak şurup içtiğimde anında kusuyorum
nurbebek01 fatmakolay ayy nasıl yapcan bilmiyorum beni uyutmuyor yanmadı genellikle akşam yemeginden sonra kötü oluyorum
Mervesngr71 Canım soğuk sütte iyi gelir denemeni tavsiye ederim şurup olarakta gaviskonun iyi geldiğini biliyorum doktoruna danışabilirsin ☺️
tonbikinannesi nurbebek01 o sanki daha da yakar gibi geliyor bana bir iki içtim ama yanma varken zaten boğazdan aşağı o da yakıyor gibi sizinkini gecirmiş ne güzel Maşallah
fatmakolay nurbebek01 bilmiyorum nasıl geçecek böyle beni de akşamları geceleri rahatsız ediyor çoğunlukla gündüzleri daha iyiyim ama geceleri çok zor geçiyor geç saatte de bir şey yenemiyorum ama yediğim mutlaka rahatsız ediyor ve baharat salça vs hiçbir şey tüketeniyorum 😥
Mutlu_damla nurbebek01 aşırı baharatlı, acı, ve tatli yediğinde bu şikayetler artar canım. Hiç mi yemicem deme, dedim ya AŞIRI 🥰 herseyden ye ama aşırıya gitme. Ayrıca günde 1 tane havuç mide yanmasına, eksimesine ve bulantisina iyi gelecektir… 💛